Gurkanpiro
80+ Platinum
yardım
bır tanıdıgım servetını borsadan kazandı bende uc bes bısey kazanmak ıcın gıremk ıstıyorumGirme Şaka bi yana vergi muhabbeti dönmeye başladığından beri borsa baya bi düşüşte. Çıktım ben paramı çekip.
nasil vergi hocam bu aldigimiz hisse senetleri vb icin artik vergi mi ödüyoruz yoksa farkli borsa miGirme Şaka bi yana vergi muhabbeti dönmeye başladığından beri borsa baya bi düşüşte. Çıktım ben paramı çekip.
cok kolay degil hocam o parami atayim zengin olayim degil o olay baya uzun surerbır tanıdıgım servetını borsadan kazandı bende uc bes bısey kazanmak ıcın gıremk ıstıyorum
acelem yok zaten bu ıslerın zaman gerektırdıgını bılıyorumnasil vergi hocam bu aldigimiz hisse senetleri vb icin artik vergi mi ödüyoruz yoksa farkli borsa mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
cok kolay degil hocam o parami atayim zengin olayim degil o olay baya uzun surer
Koçum benim borsaya yeni girenleri yerler HAM yaparlar o yüzden sen daha az riskli bir işe yatırım(altın gümüş gibi) yapıp borsayı iyice araştır gireceksen öyle gir araştırdıktan sonra buraya gelip sormaya bile kalkmaz dahada (yatırım tavsiyesi değil) diye yutturup bize bile öğretirsinyardım
Aynen vergi gelecek diye bı muhabbet döndü. 2 ayda 450den 630a çıkan hisse 2 günde ettirdiği kârı batırdı. 1klik bı hisse bıraktım kalan parayı çektim komplenasil vergi hocam bu aldigimiz hisse senetleri vb icin artik vergi mi ödüyoruz yoksa farkli borsa mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
cok kolay degil hocam o parami atayim zengin olayim degil o olay baya uzun surer
hisse senedi tarzi şeyler alacaksan midas ya da banka hesabin olmasi gerekiyor kripto para almak istersen kripto uygulamasi gerekiyor bunlarda da hesap açmak icin 18 yaş üstünde olman gerekiyor kalan kısım biraz analiz işiacelem yok zaten bu ıslerın zaman gerektırdıgını bılıyorum
reis paran 500k uzerı değilse girme benım 100k 3 aydır canımızdan bezdirdiler zararlarda kapanmıyor paran yuklu ise giryardım
çok saçma zimbirti olmus bir keresinde de akbank benden sebepsiz yere hesabimdaki tum parayi cekti ac kalmistim o gunden beri ugrasmiyorum hisseyleAynen vergi gelecek diye bı muhabbet döndü. 2 ayda 450den 630a çıkan hisse 2 günde ettirdiği kârı batırdı. 1klik bı hisse bıraktım kalan parayı çektim komple
kripto icin hangı uyglamayı kullanabılırımhisse senedi tarzi şeyler alacaksan midas ya da banka hesabin olmasi gerekiyor kripto para almak istersen kripto uygulamasi gerekiyor bunlarda da hesap açmak icin 18 yaş üstünde olman gerekiyor kalan kısım biraz analiz işi
cok fark etmez kendine göre seçebilirsin ama youtube da bunlarin videolari var izlesen cok daha mantikli olur ogrenmeden girme bence borsayakripto icin hangı uyglamayı kullanabılırım