Bory 960 GB SSD Alınır mı?

LahmatsuDcr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,595
Bütçen kısıtlıysa daha düşük kapasiteli kaliteli bir ürün de alabilirsin istersen. 750 lira bu tarz ürünlere çok bence.

Bu SSD alınır mı? Bütçem kısıtlı, ya bunu alacağım ya da hiç almayacağım. Kronik sorunu yoksa alacağım. Gerçekten lazım şuan.
İlk defa adını duyuyorum. Fiyatına bakılırsa benim içime sinmedi açıkçası.

Bütçe artırabilirsen 100 lira daha fazla verip Patriot Burst 960GB alabilirsin. Bütçe artmazsa daha düşük kapasiteli bir SSD almanı öneririm.

Almayın. Daha düşük depolama alın ama onu almayın.
Sata
M2

Geçtiğimiz hafta Gaming Gecesi'nde 789 TL'ye satılıyordu. Bugün yine indirime girecek, takip edebilirsin.
Screenshot_45.png

Geçtiğimiz hafta Gaming Gecesi'nde 789 TL'ye satılıyordu. Bugün yine indirime girecek, takip edebilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Sağlam bir model midir? Bilindik herhangi kronik sorunu var mı?

Sağlam bir model midir? Bilindik herhangi kronik sorunu var mı?
TR'de çok bir inceleme veya testi bulunmuyor ama globalde genel olarak övülen ve Samsung ile kıyaslanan bir model.
Bildiğim bir sorunu yok. İndirimlere daha 1.5 saat var, almak isteyenler YouTube'dan araştırabilir.

TR'de çok bir inceleme veya testi bulunmuyor ama globalde genel olarak övülen ve Samsung ile kıyaslanan bir model.
Bildiğim bir sorunu yok. İndirimlere daha 1.5 saat var, almak isteyenler YouTube'dan araştırabilir.
Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
1624647709307.png

Sipariş geçtim, umarım bir sıkıntısı çıkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri