Neler Yeni

Boş duyar kasanlara ceza gelmeli

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Arkadaşlar biri konu açmış kenar yumuşatma çalışmıyor diye diğer kişiler de yazıyor ki halina şükret benim sistemim bile yok vs. bu benim başıma da geldi ekran kartın az kullanılıyor diye konu açmıştım eskiden biri yazmıştı ki benim işte şu kadar ramim var şükret tamam şşükretmek gerekiyor da bir bilginiz yoksa yazmayın bari. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Arkadaşlar biri konu açmış kenar yumuşatma çalışmıyor diye diğer kişiler de yazıyor ki halina şükret benim sistemim bile yok vs. bu benim başıma da geldi ekran kartın az kullanılıyor diye konu açmıştım eskiden biri yazmıştı ki benim işte şu kadar ramim var şükret tamam şşükretmek gerekiyor da bir bilginiz yoksa yazmayın bari. @Mehmet Yılmaz
Çok haklısın. O konuyu gördüm. Cidden haksızlık yapmışlar adama.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
bence de

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Arkadaşlar biri konu açmış kenar yumuşatma çalışmıyor diye diğer kişiler de yazıyor ki halina şükret benim sistemim bile yok vs. bu benim başıma da geldi ekran kartın az kullanılıyor diye konu açmıştım eskiden biri yazmıştı ki benim işte şu kadar ramim var şükret tamam şşükretmek gerekiyor da bir bilginiz yoksa yazmayın bari. @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Sana onu yazanlar ağır boş yapmış harbiden

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana onu yazanlar ağır boş yapmış harbiden
Benm başıma o arkadaşın ki kadar gelmedi bied arkadaşında sistemi orta seviye bir sistem sayılır o kadar da duyar kasmışlar.Acaba ileride sistem alıp bir sorun olup konu açınca böyle mesaj gelse ne hissedeerler.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Forum huzurunu bozacak davranış veya bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermekten reportlayabilirsin burası duyar kasma yeri değil bilmiyorsan boş yorum yapmayacaksın size sonuna kadar katılıyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Kastettiğin konu cidden dalga geçilecek bir konuydu adam kenar yumuşatma çalışmıyor göremiyorum diye konu açmış bana da buna gülmek, dalga geçmek düşer.
Ne alaka adamın bir sorunu var yardım etmek yerine dalga mı geçiyorsunuz.

Top Bottom