Kasayla birlikte gelen stok fanların rpm'lerini sitelerinde göremiyorum hızlar genelde standart mı?Boyutlarına ve malzeme kalitesine. Takacağın e.kartı soğutucu ve ram lerin birbirini engellemeyecek ölçüde destekleyecek bir kasa ve hava akışı iyi mesh bir kasa olmasına dikkat edebilirsin.
portlara bak type-c olması işine yarar ama olmasada olur anakartına göre ayrıca ekran kartının veya soğutmanın(hava veya sıvı)boyutları uyuyormu diye bak bazı kasalar oyun için olmadığı için hava akışının iyi olmasına dikkat et mesh bir kasa olursa iyi olur yani bunlara dikkat etsen yeterliMerhabalar boş kasa alırken hangi özelliklerine dikkat etmek gerekiyor. ATX, miniATX olaylarını vs. biliyorum fakat daha spesifik dikkat etmem gereken neler var?
Kasa linki?Kasayla birlikte gelen stok fanların rpm'lerini sitelerinde göremiyorum hızlar genelde standart mı?
Kasa linki?
O zaman direkt ATX kasa alıp boyut konusunda kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum doğru mudur?portlara bak type-c olması işine yarar ama olmasada olur anakartına göre ayrıca ekran kartının veya soğutmanın(hava veya sıvı)boyutları uyuyormu diye bak bazı kasalar oyun için olmadığı için hava akışının iyi olmasına dikkat et mesh bir kasa olursa iyi olur yani bunlara dikkat etsen yeterli
Sadece bu kasaya odaklanmadım daha başka kasalara da bakıyorum da dediğim gibi çoğunun fan boyutu yazıyor fakat RPM'leri göremiyorum.Kasa linki?
Kendi sitesinden bakmak lazım, sitesinde de yazmıyorsa iş görmelik fanlar takıyorlar demektir. XPG' de de yazmamışlar zaten. O bütçede belki daha iyi kasalar bulunabilir bütçeni belirterek yeni konu açsan daha iyi olabilir.Sadece bu kasaya odaklanmadım daha başka kasalara da bakıyorum da dediğim gibi çoğunun fan boyutu yazıyor fakat RPM'leri göremiyorum.
hocam bu fiyatlara çıkıyorsanız lancool 207e bir bakın derimXPG VALOR AIR Temperli Camlı Siyah Mid-Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası Uygun Fiyatları ile Tebilonda
XPG Marka XPG VALOR AIR Temperli Camlı Siyah Mid-Tower Oyuncu Bilgisayar Kasası Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comMesaj otomatik birleştirildi:
O zaman direkt ATX kasa alıp boyut konusunda kafa yormaya gerek yok diye düşünüyorum doğru mudur?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece bu kasaya odaklanmadım daha başka kasalara da bakıyorum da dediğim gibi çoğunun fan boyutu yazıyor fakat RPM'leri göremiyorum.
2-2.5 arası bir bütçe varKendi sitesinden bakmak lazım, sitesinde de yazmıyorsa iş görmelik fanlar takıyorlar demektir. XPG' de de yazmamışlar zaten. O bütçede belki daha iyi kasalar bulunabilir bütçeni belirterek yeni konu açsan daha iyi olabilir.
Arada 1k'dan fazla fark var hocam.hocam bu fiyatlara çıkıyorsanız lancool 207e bir bakın derim