emrepsilon
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
Kasanın amacı zaten bilgisayar parçalarını korumak onu çalıştırsan ne olur ki psu al onu çalıştır sadece illa birseyin çalıştığını görmek istiyorsan.
Arkadaşa yeni bir bilgisayar topluyoruz ilk olarak kasayı aldı fakat başka bir parçası olmadığı için kasanın çalıştığını test edemiyoruz bu yüzden ben kendi bilgisayarımdan ona parça desteği sağlayacağım. (psu olarakta fsp hydro 700w 80+ bronze düşünüyoruz)O zaman bir psu alın.
Ama gidip rastgele bir psu almayın.
Gamepower
Frisby
rampage
platoon
hadron
gamebooster
powerboost
vb.
Markalardan asla psu almayın. İsterseniz bütçenize göre psu konusu açın yardımcı olalım.
Ama siz psuyu sadece kasa çalışıyormu diye bakıcaz sonra çöpe atarız mantığıyla bakıyorsanız gidip en ucuz psu'yu alabilirsiniz.
Hydro k ve hydro d serisi psular pek iyi değil. Psu için bütçeniz nedir?Arkadaşa yeni bir bilgisayar topluyoruz ilk olarak kasayı aldı fakat başka bir parçası olmadığı için kasanın çalıştığını test edemiyoruz bu yüzden ben kendi bilgisayarımdan ona parça desteği sağlayacağım. (psu olarakta fsp hydro 700w 80+ bronze düşünüyoruz)
kardeşim arkadaşta hiçbir parça yok kasanın çalışıp çalışmadığını test edemiyoruz o yüzden ben ona parça desteği sağlayacağım hangi parçayı götürmem lazım onun için böyle bir konu açtımKasanın amacı zaten bilgisayar parçalarını korumak onu çalıştırsan ne olur ki psu al onu çalıştır sadece illa birseyin çalıştığını görmek istiyorsan.
çalışıp çalışmadığını test edeceğiz
İste ben de onu anlatmaya calisiyorum kasanın calismalik bir durumu yok anca jak girişleri usb girişleri veya psu girişi filan bozuk olabilir onun icinde tüm parcalari takip adam akilli incelemen lazım. Sen derdini iyi anlatamadığın icin yardımcı olamiyoruz.kardeşim arkadaşta hiçbir parça yok kasanın çalışıp çalışmadığını test edemiyoruz o yüzden ben ona parça desteği sağlayacağım hangi parçayı götürmem lazım onun için böyle bir konu açtım
Teşekkür ederim öneriniz için.![]()
XPG PYLON 650W 80+ Bronz Güç Kaynağı PYLON650B-BKCEU | Adeks Store
www.adeksstore.com
Bu gayet iyi bir psu'dur öneririm.
Ssd ya da hdd ekran karti islemci anakart ram bellek guc kaynagi(psu)Bir arkadaşım Msi mag forge 100m model kasa satın aldı. Fakat başka hiçbir parçası yok. Kasayı çalıştırmak için hangi parçalar gereklidir?
2 döner 2 ayran götür hallolur .kardeşim arkadaşta hiçbir parça yok kasanın çalışıp çalışmadığını test edemiyoruz o yüzden ben ona parça desteği sağlayacağım hangi parçayı götürmem lazım onun için böyle bir konu açtım
kasa derken fanları kastetmiştim kardeşim2 döner 2 ayran götür hallolur .
Arkadaşım ne diyosun sen kasa elektronik değilki nasıl çalışıp çalışmadığını test ediceksiniz. kasa ana pc bileşenlerini bir arada tutup muhafaza etmek için var . insan vücudundaki kemikler gibi düşün elinde iskelet var çalışıp çalışmadığını görmek istiyoruz diyosun