Yardım Boş kasa çalışır mı?

Kasanın amacı zaten bilgisayar parçalarını korumak onu çalıştırsan ne olur ki psu al onu çalıştır sadece illa birseyin çalıştığını görmek istiyorsan.

O zaman bir psu alın.
Ama gidip rastgele bir psu almayın.
Gamepower
Frisby
rampage
platoon
hadron
gamebooster
powerboost
vb.
Markalardan asla psu almayın. İsterseniz bütçenize göre psu konusu açın yardımcı olalım.
Ama siz psuyu sadece kasa çalışıyormu diye bakıcaz sonra çöpe atarız mantığıyla bakıyorsanız gidip en ucuz psu'yu alabilirsiniz.
Arkadaşa yeni bir bilgisayar topluyoruz ilk olarak kasayı aldı fakat başka bir parçası olmadığı için kasanın çalıştığını test edemiyoruz bu yüzden ben kendi bilgisayarımdan ona parça desteği sağlayacağım. (psu olarakta fsp hydro 700w 80+ bronze düşünüyoruz)

Arkadaşa yeni bir bilgisayar topluyoruz ilk olarak kasayı aldı fakat başka bir parçası olmadığı için kasanın çalıştığını test edemiyoruz bu yüzden ben kendi bilgisayarımdan ona parça desteği sağlayacağım. (psu olarakta fsp hydro 700w 80+ bronze düşünüyoruz)
Hydro k ve hydro d serisi psular pek iyi değil. Psu için bütçeniz nedir?

Kasanın amacı zaten bilgisayar parçalarını korumak onu çalıştırsan ne olur ki psu al onu çalıştır sadece illa birseyin çalıştığını görmek istiyorsan.
kardeşim arkadaşta hiçbir parça yok kasanın çalışıp çalışmadığını test edemiyoruz o yüzden ben ona parça desteği sağlayacağım hangi parçayı götürmem lazım onun için böyle bir konu açtım

çalışıp çalışmadığını test edeceğiz
  1. Problem yeni olmalı.Daha önce karşılaşılmamış olmalıdır. ''Daha önce karşılaşılmamış''
  2. Rastgele psikomotor davranışlar sergilemek gerekiyor. ''Ne anlama geliyor bilmiyorum''
  3. Problemi çözerken düşünme, akıl yürütme yok. ''Kesinlike bu mevcut''
  4. İşe yaramayan davranışlar ve tepkiler elenir. ''Buda mevcut değil sanırım''
  5. Problemi çözen davranış ile problem arasında bağ kurulur. ''İnş'
  6. Neyse yeter bu kadar aldığınız boş kasayı çalıştırmak için
    • Anakart (motherboard)
    • İşlemci/Mikroişlemci/Merkezi İşlem Birimi (CPU)
    • Bellek (RAM)
    • Sabit Disk (Hard Disk)
    • Ekran kartı, ses kartı vb.
    • Monitör,Kasa,Fare,Klavye vb.
    Bunlara sahip olunması ve parçaların birbirine uyumlu olması gerekmektedir.

kardeşim arkadaşta hiçbir parça yok kasanın çalışıp çalışmadığını test edemiyoruz o yüzden ben ona parça desteği sağlayacağım hangi parçayı götürmem lazım onun için böyle bir konu açtım
İste ben de onu anlatmaya calisiyorum kasanın calismalik bir durumu yok anca jak girişleri usb girişleri veya psu girişi filan bozuk olabilir onun icinde tüm parcalari takip adam akilli incelemen lazım. Sen derdini iyi anlatamadığın icin yardımcı olamiyoruz.

2 döner 2 ayran götür hallolur .
Arkadaşım ne diyosun sen kasa elektronik değilki nasıl çalışıp çalışmadığını test ediceksiniz. kasa ana pc bileşenlerini bir arada tutup muhafaza etmek için var . insan vücudundaki kemikler gibi düşün elinde iskelet var çalışıp çalışmadığını görmek istiyoruz diyosun

2 döner 2 ayran götür hallolur .
Arkadaşım ne diyosun sen kasa elektronik değilki nasıl çalışıp çalışmadığını test ediceksiniz. kasa ana pc bileşenlerini bir arada tutup muhafaza etmek için var . insan vücudundaki kemikler gibi düşün elinde iskelet var çalışıp çalışmadığını görmek istiyoruz diyosun
kasa derken fanları kastetmiştim kardeşim

Geri