Boş port yok ne yapmalıyım

bnebeyazkurt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
90
Merhaba altyapımda vdsl2 gözüküyor ama boş port yok 1 yıldır en sonunda saha dolabını ateşe vericem ne yapabilirim

Merhaba altyapımda vdsl2 gözüküyor ama boş port yok 1 yıldır en sonunda saha dolabını ateşe vericem ne yapabilirim
Dolabı kullanan birinin aboneliğini iptal etmesi lazım ve o iptal eder etmez başkası almadan sizin portu almanız lazım. Başka çaresi yok gibi kapasite artışı talepleri pek umurlarında olmuyor.

Dolabı kullanan birinin aboneliğini iptal etmesi lazım ve o iptal eder etmez başkası almadan sizin portu almanız lazım. Başka çaresi yok gibi kapasite artışı talepleri pek umurlarında olmuyor.
Dolabı ateşe vermek kökten çözüm gibi 😉

oturduğunuz şehirde türk telekom var ise gidip dilekçe verirseniz 5 ay içinde yapıyorlar. aynı sorunu bizde yaşadık.

Adamlar 10.000mbps interneti standart olarak sunuyorlar. Biz hala boş port bulamıyoruz. Vay halimize.

Allah sana merhamet etsin çünkü tt etmicek o yollardan geçtim ve bu ülkede düzene sövücek bişi daha buldum :D
Amin inşAllah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamlar 10.000mbps interneti standart olarak sunuyorlar. Biz hala boş port bulamıyoruz. Vay halimize.
Vala ya en berbat vdsde bile 1000 mbps en düşük

Beyler Bayanlar BTK nın sitesinden ttnet e şikayet açtım boşport yok diye 2 gün içinde cevap verildi boşport açıldı ilk yapacağınıx bu olsun benim fikrimce

Gece olunca bina elektriğini kesin kameralar aktif olmasın, saha dolabına molotof atın sonra kaçın

Beyler Bayanlar BTK nın sitesinden ttnet e şikayet açtım boşport yok diye 2 gün içinde cevap verildi boşport açıldı ilk yapacağınıx bu olsun benim fikrimce

Açmazlarsa ateş'e vercem dedin mi? Bu ayrıntı önemli kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,379
Üyeler
183,274
Son üye
yefe78
Geri