Thomas Angelo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Orda konu onaylama olabilir .Mesajların sayılmaması kaydıyla olabilir, ama onu bile çok abartacakları için korkuyorum.
Orda konu onaylama olabilir .Mesajların sayılmaması kaydıyla olabilir, ama onu bile çok abartacakları için korkuyorum.
Dediğimi anlamadın herhalde. Mesela hocam dalga geçmiş ama böyle konuları bile açarlar.Boş yapma bölümün amacı o zaten
Ben konu dışına 31 konusu açmaya gidiyim bari(!)
O zaman boş yapamazlar, ne amacı kalıyorOrda konu onaylama olabilir .
Böylece forumun konu dışı 31ve siyasetle dolmazBence denenebilir. Eğer çok abartılırsa geri geçersiniz. Kaybedecek bir şeyiniz yok bence.
Hepsi değil nasıl bilmemne çekilir gibi konular .O zaman boş yapamazlar, ne amacı kalıyor
Onu açan kişinin ömrü de çok uzun olmaz zaten forumda.Hepsi değil nasıl bilmemne çekilir gibi konular .
Yani diyorsun ki ters psikoloji yapar ve kimse mesaj kasamayacağı için boş da yapmaz.Aksine, konu dışı bölümünde mesaj kasılamayacağı için oranın genel kalitesi de artmış olur.
Her Forumda Konu Dışı bölümünün olduğunun farkındayım.
Ekmeğin konusu biliyorsun hala forumda .Onu açan kişinin ömrü de çok uzun olmaz zaten forumda.
psikolog dokanYani diyorsun ki ters psikoloji yapar ve kimse mesaj kasamayacağı için boş da yapmaz.
O istisna birdaha öyle bir konu açmadı . https://forum.donanimarsivi.com/konu/mastuerbasyonun-yararlari-ve-zararlari.171366/Ekmeğin konusu biliyorsun hala forumda .