Neler Yeni

Boş Yapma (!) Bölümü Açılsın

Açılsın

• Evet

Oylar: 100 74.1%
  • Hayır

Oylar: 35 25.9%

• Oy kullanan toplam üye
    135

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hepsi değil nasıl bilmemne çekilir gibi konular .
Yönetim konuları ona göre ayarlayamaz ki. Ya hiç onaylama olmaz ya da hep olur. Konu tipine göre belirleyecek bir yapay zeka olduğunu sanmıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O istisna birdaha öyle bir konu açmadı .
Başkalarının açmayacağı anlamına gelmiyor.

Skyline R34

80+ Bronze
11 e 1 gidiyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

Skyline R34

80+ Bronze
@EKMEK açılırsa konuyu 2. kez açsana .

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Boş yapmak için kavga ettim bıçak yedim 1 dişimi kaybettim yine de bir boş yapamadım

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Merhaba arkadaşlar ve sayın yönetim,
Forumda fark etmişsinizdir ki "Konu Dışı" bölümünü "Boş Yapma" bölümü olarak algılayan hatrı sayılır bir kitle var. İsim vermeyeceğim herkes kendini biliyor. Konu Dışı, Boş yapmak için açılan bir bölüm değildir. Adı üstünde Konu Dışı, kategorilere uymayan problemleriniz ve sorunsallarınız için açılan bir bölümdür. Bunu anladığımızı düşünüyorum. Ben de bunun için ek bir bölüm açılmasını talep ediyorum. Farklı bir forumdan örnek vereceğim. MaxiCep adlı forumda "Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları" adı altında bir bölüm var. O bölümde insanlar istediği kadar boş yapıp eğlenebiliyorlar.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca mesaj kasmanın önüne geçilmesi için bu bölümde açılan konular ve mesajlar hanenize eklenmiyor. Yani bu sayede mesaj kasmanın da önüne geçmiş oluyorlar. Girip de bakarsanız içeriğe ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Forumumuzda bu bölüm olmalı, en azından konu kirliliğinin ve konu dışı bölümünde boş yapılmasının önüne geçilmiş olur.
Bu ne saçma bir fikirdir forumda insanlaea karışamazsın hele ki konu dışından bilgin yoksa konuya girmezsin olur biter

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Ayn knk
Screenshot_20210426-185454_Chrome.jpg

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu ne saçma bir fikirdir forumda insanlaea karışamazsın hele ki konu dışından bilgin yoksa konuya girmezsin olur biter
Ne alakası var kardeşim. İnsanlara karışmayalım herkes bomboş konular açsın öyle mi ? Burası Discord değil kardeşim. Burası forum.

Top Bottom