Neler Yeni

Boş Yapma (!) Bölümü Açılsın

Açılsın

• Evet

Oylar: 100 74.1%
  • Hayır

Oylar: 35 25.9%

• Oy kullanan toplam üye
    135

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
CTRL ENTER ne oluyor ki ? Bi yapayım bakayım. Anaa mesaj attı.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,757
İsim
Taha yücel

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İsmini vermek istemediğim kişilerden biri sensin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rapor geçerli olur tabi. Boş yapın dedik de o kadar değil kimse rahat rahat küfür edemeyecek yani.
Çoğu insan daha rahat olacaktır :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
He bende o kategorideyim o zaman :D belki boş konu yeri acilursa oraya acarim

Telefondayim ne olucak banada söyle
Cevap yaz butonuna basmadan mesaj atıyor. İşte sizi düşünüyorum olum kıymetimi bilin :D

Çoğu insan daha rahat olacaktır :)
Olay o zaten. Konu dışında boş konu açanları oraya toplamak.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
76'ya 19 gidiyoruz beyler yardırın açılacak :D

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Cevap yaz butonuna basmadan mesaj atıyor. İşte sizi düşünüyorum olum kıymetimi bilin :D

Olay o zaten. Konu dışında boş konu açanları oraya toplamak.
Demek istediğimi anlamadınız. Orada insanlar çok rahat olacağı için bu rahatlığı fazla kaçıranlar ve uyarı-ban yiyenler olacak. Şimdiden çok rahat bir şekilde görebiliyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Demek istediğimi anlamadınız. Orada insanlar çok rahat olacağı için bu rahatlığı fazla kaçıranlar ve uyarı-ban yiyenler olacak. Şimdiden çok rahat bir şekilde görebiliyorum.
Yok ben seni anladım. Dediğim forumdaki bölümü incele olay bu tamamen. İnşallah dediğin gibi olmaz ama. Olursa zaten geri çekilir bu özellik.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Yok ben seni anladım. Dediğim forumdaki bölümü incele olay bu tamamen. İnşallah dediğin gibi olmaz ama. Olursa zaten geri çekilir bu özellik.
Mod bile boş yapmış 😂 😂

Bizim için eğlenceli olur tabi, zaman geçiriziz fakat bu bölüm dışarıdan gelen insanlara ne düşündürür orası da önemli:)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mod bile boş yapmış 😂 😂

Bizim için eğlenceli olur tabi, zaman geçiriziz fakat bu bölüm dışarıdan gelen insanlara ne düşündürür orası da önemli:)
Aynen modlar bile boş yapıyor öyle bir ortam yani :D Dışarıdan gelenler ne düşünür bilemem ama sonuçta Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları. Adı belli yani.

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
Merhaba arkadaşlar ve sayın yönetim,
Forumda fark etmişsinizdir ki "Konu Dışı" bölümünü "Boş Yapma" bölümü olarak algılayan hatrı sayılır bir kitle var. İsim vermeyeceğim herkes kendini biliyor. Konu Dışı, Boş yapmak için açılan bir bölüm değildir. Adı üstünde Konu Dışı, kategorilere uymayan problemleriniz ve sorunsallarınız için açılan bir bölümdür. Bunu anladığımızı düşünüyorum. Ben de bunun için ek bir bölüm açılmasını talep ediyorum. Farklı bir forumdan örnek vereceğim. MaxiCep adlı forumda "Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları" adı altında bir bölüm var. O bölümde insanlar istediği kadar boş yapıp eğlenebiliyorlar.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca mesaj kasmanın önüne geçilmesi için bu bölümde açılan konular ve mesajlar hanenize eklenmiyor. Yani bu sayede mesaj kasmanın da önüne geçmiş oluyorlar. Girip de bakarsanız içeriğe ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Forumumuzda bu bölüm olmalı, en azından konu kirliliğinin ve konu dışı bölümünde boş yapılmasının önüne geçilmiş olur.
Lol konu açmış

Top Bottom