He bende o kategorideyim o zamanKonuyu baştan okusana en başı sadece.
Telefondayim ne olucak banada söyleCTRL ENTER ne oluyor ki ? Bi yapayım bakayım.
Çoğu insan daha rahat olacaktırİsmini vermek istemediğim kişilerden biri sensin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rapor geçerli olur tabi. Boş yapın dedik de o kadar değil kimse rahat rahat küfür edemeyecek yani.
Cevap yaz butonuna basmadan mesaj atıyor. İşte sizi düşünüyorum olum kıymetimi bilinHe bende o kategorideyim o zamanbelki boş konu yeri acilursa oraya acarim
Telefondayim ne olucak banada söyle
Olay o zaten. Konu dışında boş konu açanları oraya toplamak.Çoğu insan daha rahat olacaktır![]()
Eyw adamsınCevap yaz butonuna basmadan mesaj atıyor. İşte sizi düşünüyorum olum kıymetimi bilin
Olay o zaten. Konu dışındaki boş konuları oraya toplamak.
Demek istediğimi anlamadınız. Orada insanlar çok rahat olacağı için bu rahatlığı fazla kaçıranlar ve uyarı-ban yiyenler olacak. Şimdiden çok rahat bir şekilde görebiliyorum.Cevap yaz butonuna basmadan mesaj atıyor. İşte sizi düşünüyorum olum kıymetimi bilin
Olay o zaten. Konu dışında boş konu açanları oraya toplamak.
Yok ben seni anladım. Dediğim forumdaki bölümü incele olay bu tamamen. İnşallah dediğin gibi olmaz ama. Olursa zaten geri çekilir bu özellik.Demek istediğimi anlamadınız. Orada insanlar çok rahat olacağı için bu rahatlığı fazla kaçıranlar ve uyarı-ban yiyenler olacak. Şimdiden çok rahat bir şekilde görebiliyorum.
Mod bile boş yapmışYok ben seni anladım. Dediğim forumdaki bölümü incele olay bu tamamen. İnşallah dediğin gibi olmaz ama. Olursa zaten geri çekilir bu özellik.
![]()
Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları
Konu dışında da yeri olmayan, sadece deneme mesajlarınız burada ! Yeni üyeler, forum özelliklerini deneyebilir .www.maxicep.com
Aynen modlar bile boş yapıyor öyle bir ortam yaniMod bile boş yapmış![]()
Bizim için eğlenceli olur tabi, zaman geçiriziz fakat bu bölüm dışarıdan gelen insanlara ne düşündürür orası da önemli![]()
Lol konu açmışMerhaba arkadaşlar ve sayın yönetim,
Forumda fark etmişsinizdir ki "Konu Dışı" bölümünü "Boş Yapma" bölümü olarak algılayan hatrı sayılır bir kitle var. İsim vermeyeceğim herkes kendini biliyor. Konu Dışı, Boş yapmak için açılan bir bölüm değildir. Adı üstünde Konu Dışı, kategorilere uymayan problemleriniz ve sorunsallarınız için açılan bir bölümdür. Bunu anladığımızı düşünüyorum. Ben de bunun için ek bir bölüm açılmasını talep ediyorum. Farklı bir forumdan örnek vereceğim. MaxiCep adlı forumda "Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları" adı altında bir bölüm var. O bölümde insanlar istediği kadar boş yapıp eğlenebiliyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca mesaj kasmanın önüne geçilmesi için bu bölümde açılan konular ve mesajlar hanenize eklenmiyor. Yani bu sayede mesaj kasmanın da önüne geçmiş oluyorlar. Girip de bakarsanız içeriğe ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Forumumuzda bu bölüm olmalı, en azından konu kirliliğinin ve konu dışı bölümünde boş yapılmasının önüne geçilmiş olur.