TRHasan
80+ Silver
Dahası
Öyle yapınca ne oluyorCtrl+Enter gibi fonksiyonları denemek için açılabilir. Güzel olur.
Öyle yapınca ne oluyorCtrl+Enter gibi fonksiyonları denemek için açılabilir. Güzel olur.
Karışamazlar çünkü konu dışı.Ben konu dışına 31 konusu açmaya gidiyim bari(!)
Hocam açmayın. Konu dışında yeterince boş yapılıyor zaten. Bir de oraları kontrol edip duracaksınız. Size fazla yük olur.Mesajların sayılmaması kaydıyla olabilir, ama onu bile çok abartacakları için korkuyorum.
Amacım zaten konu dışını boş konu açmak için kullananları kaydırmak. Konu dışını düzgün hale getirmek. Zaten modlar o bölüme küfür hakaret vb. olmadığı sürece karışmayacak. Onlara yük olmayacak zaten o bölümün amacı o olacak.Hocam açmayın. Konu dışında yeterince boş yapılıyor zaten. Bir de oraları kontrol edip duracaksınız. Size fazla yük olur.
Yok abi açılmasın bence. Benim görüşüm böyle.Amacım zaten konu dışını boş konu açmak için kullananları kaydırmak. Konu dışını düzgün hale getirmek. Zaten modlar o bölüme küfür hakaret vb. olmadığı sürece karışmayacak. Onlara yük olmayacak zaten o bölümün amacı o olacak.
''Cevap yaz'' butonuna tıklamadan mesajın iletiliyor. Çok basit bir fonksiyon.Öyle yapınca ne oluyor