Neler Yeni

boş

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,033
İsim
Mert Metshi
"Yaptığınızı görmedim ama ben bunları kırıcam dediğinizi duydum diyip Kur'an'a el basıp yemin ettim."

burda yanlis bir sey yok ki duyduguna yemin etmissin sadece bir sey olmaz

Berkyozclk

80+ Bronze
Arkadaşlar selamlar, ben yapılmaması gereken bir şey yaptım. Üst komşumuzla bir olay yaşadık. Komşum merdivenlerden inerken bunları kırıcam dediğini duydum ve bir takım sesler geldi. Sonra dışarı çıktığımda 1 saksının kırıldığını, yerde olduğunu gördüm. Daha sonra böyle bir şey dediğinizi duydum sen mi kırdın vs diye sordum. Hayır biz yapmadık, bunları kırıcam demedik dediler. Ben sizin yaptığınızı görmedim ama bunları kırıcam dediğinizi duydum, dışarı çıktığımda da saksının kırık olduğunu görünce sizin yaptığınızı düşündüm falan dedim. Hayır biz öyle bir şey demedik, yapmadık falan diyip sonrasında Kur'an'a el basıcaz diye tutturdular. Yaptığınızı görmedim ama ben bunları kırıcam dediğinizi duydum diyip Kur'an'a el basıp yemin ettim. Onlar da biz böyle demedik şöyle böyle dedik diyip lafı dolandırdıktan sonra Kur'an'a el bastılar. Daha öncesinde de kapımızın önünü pisletirken, terliklerimizi vs sağa sola fırlatırken yakalayıp karakolluk olduğumuz için yıllardır aramızın kötü olduğu insanlar. Bende olay daha bu sabah yaşandığı için hala sinirli olduğumdan direkt Kur'an'a el basıp yemin ettim. Sonrasında daha öncesinde de eşyalarımıza zarar vermiş oldukları için yine biz yapmadık diye yalan söylemiş olma ihtimalleri ile ya ben yanlış anladıysam ihtimali arasında kaldım ve şu an çok pişman oldum yemin ettiğim için. Ben sadece duyduğum, anladığım şeyi söyledim ama ya bu sefer yalan söylemedilerse diye düşünüp kafayı yiyorum. Sinirle böyle bir şey yaptım, yapmaz olaydım. Bunun bir dönüşü var mıdır? Doğruyu söyleyen ben olsam bile Kur'an'a el basıp yemin etmek çok yanlış. Bu günahtan nasıl kurtulabilirim? Lütfen yardımcı olun.
tek gunahın bu olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,529
Üyeler
168,645
Son üye