Bosch Vs Profilo Beyaz Eşya?

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,339
Bir arkadaşa beyaz eşya önerecektim normalde Bosch ve onun aynısı olan Siemense bakıyoruz ama forumda gördüğüm kadarıyla profilo aynı fabrikadan çıkıyormuş kaliteliymiş falan bunun gerçeklik payı nedir? Markanın onlara bağlı olduğunu biliyorum ama ürünleri cidden aynı kalite midir Bosch alabilecek biri birkaç bin ucuz olsun diye Profilo alsa pişman olur mu uzun vadede?

1 haftadır çamaşır makinesi almak için araştırıyorum. Elektronik ürün almak çok sıkıntılı görünüyor, çünkü çok şikayet var.
Ben hala karar verip satın alamadım...

1 haftadır çamaşır makinesi almak için araştırıyorum. Elektronik ürün almak çok sıkıntılı görünüyor, çünkü çok şikayet var.
Ben hala karar verip satın alamadım...
Fiyatlar çok dalgalı bir de, bir yere soruyoruz bir makineye 55K diyor diğeri her anlamda daha iyi başka bir modele 45K diyor.

Profilo çamaşır makinesini alalı 10 yıl oldu hala aynı kalitede çalışmakta. Bence Profilo alınabilir bir makine.

Bir arkadaşa beyaz eşya önerecektim normalde Bosch ve onun aynısı olan Siemense bakıyoruz ama forumda gördüğüm kadarıyla profilo aynı fabrikadan çıkıyormuş kaliteliymiş falan bunun gerçeklik payı nedir? Markanın onlara bağlı olduğunu biliyorum ama ürünleri cidden aynı kalite midir Bosch alabilecek biri birkaç bin ucuz olsun diye Profilo alsa pişman olur mu uzun vadede?
Profilo uzun yıllar gider
Tek önerim gereksiz özelliklere para vermeyin ne kadar basit o kadar iyi bu makinelerde
Çok özellik çok arıza çıkartır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,595
Üyeler
201,799
Son üye
hrdyr
Geri