Boşuna mı test oldum?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,569
HES sistemimde riskli yazıyor. Bu gece 00.00 izolasyon bitiyor. Risksiz yazması için negatif test sonucu şart mı yoksa izolasyon bittiğinde risksiz yazıyor mu otomatik olarak?

Sağlık Bakanlığı sitesinde bunu yazmış:
İzolasyon süresinin sonunda hastalara tekrar test önerilmemektedir. Ancak yapılmış ve pozitif saptanmış ise genel sağlık durumunuzun iyi olması durumunda ek bir tedavi uygulanmamaktadır. Ancak, şikayetleriniz artarak devam ediyorsa tekrar sağlık kuruluşuna başvurmalısınız.

HES sistemimde riskli yazıyor. Bu gece 00.00 izolasyon bitiyor. Risksiz yazması için negatif test sonucu şart mı yoksa izolasyon bittiğinde risksiz yazıyor mu otomatik olarak?

İzolasyonun bittiği saatte risksiz yazması lazım. Bizde sınıfta hoca koronaydı bi ara ama ben değildim. Corona olmamama rağmen HES'de riskli yazmıştı sonra 14 gün karantinadan sonra risksiz yazmaya başladı.

14. gün sonunda risksiz olacaksın.

14. gün sonunda risksiz olacaksın.
Komşu aklıyla yaptığım şeye bak ya. Kampa gidecektim. Yaptığım test ( ikinci ) pozitif olursa bi de ( yanlış sonuç riski de var ), büyük hayal kırıklığı yaşarım ben ya.
Offff! Her şeyi internetten bakan ben bunu niye bakmadı ki ya? Şimdi ikinci test pozitif olursa gidemeyeceğim.

Hocam virüs olduğumdan beri 16 17 gün falan geçti. Kendimi son 8 gündür iyi hissediyorum. Negatif sonuç verir değil mi? Pozitif verirse çok kötü olacak.

Komşu aklıyla yaptığım şeye bak ya. Kampa gidecektim. Yaptığım test ( ikinci ) pozitif olursa bi de ( yanlış sonuç riski de var ), büyük hayal kırıklığı yaşarım ben ya.
Offff! Her şeyi internetten bakan ben bunu niye bakmadı ki ya? Şimdi ikinci test pozitif olursa gidemeyeceğim.

Hocam virüs olduğumdan beri 16 17 gün falan geçti. Kendimi son 8 gündür iyi hissediyorum. Negatif sonuç verir değil mi? Pozitif verirse çok kötü olacak.
16 17 gün oldu ve Riskli misin
testin üzerinden kaç gün geçti?

Tamam gece 3 gibi güncelleniyor genelde.
bazen 12'de.
Hocam ama şöyle bir sıkıntı var ben yine gittim test oldum. Ona yanıyorum. O pozitif çıkar mı sizce? 17 gün geçmiş ve kendimi iyi hissediyorum. Kendime şu an küfürler dizsem yeridir. O pozitif çıkarsa ben kampa gidemeyeceğim.

Hocam ama şöyle bir sıkıntı var ben yine gittim test oldum. Ona yanıyorum. O pozitif çıkar mı sizce? 17 gün geçmiş ve kendimi iyi hissediyorum. Kendime şu an küfürler dizsem yeridir. O pozitif çıkarsa ben kampa gidemeyeceğim.
Pozitif çıksan da karantinan uzamaz.Bizzat sordum.

Pozitif çıksan da karantinan uzamaz.Bizzat sordum.
Nasıl yani?
Ben bugün hastanede bir ablaya (hemşire) sordum. O 28 gün karantinada kalmış. 14 gün sonunda testi tekrar pozitif çıkınca tekrar karantinaya almışlar. Yanlışlık olmasın hocam?

Şimdi benim bugün yaptığım test - sonucu bir çıkamadı öğleden beri kahr olasıca - pozitif çıksa bile risksiz mi yazacak?

Değilmiş test sart amcam demişti (oglu kuzenim olmuştu 1 2 hafta önce)

Nasıl yani?
Ben bugün hastanede bir ablaya (hemşire) sordum. O 28 gün karantinada kalmış. 14 gün sonunda testi tekrar pozitif çıkınca tekrar karantinaya almışlar. Yanlışlık olmasın hocam?

Şimdi benim bugün yaptığım test - sonucu bir çıkamadı öğleden beri kahr olasıca - pozitif çıksa bile risksiz mi yazacak?
La sen bugün neden test verdin XD
ben 12. gün verdin sandım
amaç neydi bugünkü testin ?

La sen bugün neden test verdin XD
ben 12. gün verdin sandım
amaç neydi bugünkü testin ?
Kuzenim dedi, Allah onu ne etmeye, eğer negatif test sisteme girilmez ise hep riskli yazar dedi.

Hocam şimdi bu test pozitif çıkar mı ya of

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,861
Üyeler
188,487
Son üye
Raks Sole
Geri