Hsjdhdkdhdk mantıklıBizde bunlara bot basıp 1 yıldız verip kötülesek
demek öyle. o zaman yetkili kişiler işini düzgün yerine getiremiyor olsa gerek. çünkü bu siteleri 1 ay önce de görmüştüm. hala varlar.dostum bu konu yıllardır var. hatta dilan polat mevzusunda bile konuşuldu bot yorum satın aldığı hakkında sattığı ürünlere. çok takılma. bunları tespit etmek basit. ticaret bakanlığı soruşturma açar n11 log'ları verir proxy kullanılmadan açıldı ise hesaplar kabak gibi çıkar ortaya ki kullanarak açtıklarını sanmıyorum.
konuşacak çok şey varda malum forum ortamı. şüphelendiğin ilanları ticaret bakanlığına şikayet edebilirsin hocam. bizim vatandaş olarak yapacak pek bişeyimiz yok.demek öyle. o zaman yetkili kişiler işini düzgün yerine getiremiyor olsa gerek. çünkü bu siteleri 1 ay önce de görmüştüm. hala varlar.
ben lenovo monitör aldım hepsiburada resmi satıcısından mesela onun gibi mi?Akakçeden en ucuzunu bulmak istiyorsaniz yetkili bayi olan sitelerden alın ,trendyol hepsiburada gibi yerlerden 5 10 lira daha ucuz diye ordan almayın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hsjdhdkdhdk mantıklı
Yok oyle değil yaben lenovo monitör aldım hepsiburada resmi satıcısından mesela onun gibi mi?
oo bu iyiymiş ama pahalı olur mu ki görece?Yok oyle değil ya
Şimdi akakçeye mesela asusun bir ürününe bakinca çıkan sitelerin bazilarinda asus yetkili satıcı yazar onlardan diyorum
Misal:
Yani benim baktigim urunlerin en ucuzunda yetkili satici yaziooo bu iyiymiş ama pahalı olur mu ki görece?
sen en azından görüp almamışsın ben ise aldım, bakalım iade ettim ürün bozuk ve kullanılmış olduğu için şimdi ise n11de mağaza kapalı olarak gözüküyor, 3 haftadır n11 görüşüyoruz yok kayıt açtık tatavası yapıyorlar bakalım ne olacak, askere gideceğim için dava ile de uğraşmak istemiyorum.evet ben de bundan sonra
evet ben de bundan sonra buna çok dikkat edeceğim. neredeyse kvteknoloji den lenovo monitör alacaktım son anda almadım kurtardım paçayı.
Trendyolda , hepsiburadada alıcı kanıtlayabilirse fena cezası var ürün başı 5000 TL mi neydihayatında unutamayacağı bir ceza kesilmeli böyle insanlara ürünü alıp alıp iade edicen adama keşke iade ücretli olmasaydı
ama nasıl kanıtliyacaz oda varTrendyolda , hepsiburadada alıcı kanıtlayabilirse fena cezası var ürün başı 5000 TL mi neydi