Neler Yeni

Bot basan mağazalar var

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
N11 müşteri hizmetlerine yaz
ben kendim mağdur olmadığım için ve müşteri hizmetlerine nasıl bir şikayette bulunacağımı bilmediğim için onun yerine bu konuyu açmayı uygun gördüm

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
Akakçeden en ucuzunu bulmak istiyorsaniz yetkili bayi olan sitelerden alın ,trendyol hepsiburada gibi yerlerden 5 10 lira daha ucuz diye ordan almayın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizde bunlara bot basıp 1 yıldız verip kötülesek
Hsjdhdkdhdk mantıklı

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
dostum bu konu yıllardır var. hatta dilan polat mevzusunda bile konuşuldu bot yorum satın aldığı hakkında sattığı ürünlere. çok takılma. bunları tespit etmek basit. ticaret bakanlığı soruşturma açar n11 log'ları verir proxy kullanılmadan açıldı ise hesaplar kabak gibi çıkar ortaya ki kullanarak açtıklarını sanmıyorum.
demek öyle. o zaman yetkili kişiler işini düzgün yerine getiremiyor olsa gerek. çünkü bu siteleri 1 ay önce de görmüştüm. hala varlar.

GirayHan

80+ Platinum
demek öyle. o zaman yetkili kişiler işini düzgün yerine getiremiyor olsa gerek. çünkü bu siteleri 1 ay önce de görmüştüm. hala varlar.
konuşacak çok şey varda malum forum ortamı. şüphelendiğin ilanları ticaret bakanlığına şikayet edebilirsin hocam. bizim vatandaş olarak yapacak pek bişeyimiz yok.

• Beğen

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Akakçeden en ucuzunu bulmak istiyorsaniz yetkili bayi olan sitelerden alın ,trendyol hepsiburada gibi yerlerden 5 10 lira daha ucuz diye ordan almayın bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hsjdhdkdhdk mantıklı
ben lenovo monitör aldım hepsiburada resmi satıcısından mesela onun gibi mi?

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
ben lenovo monitör aldım hepsiburada resmi satıcısından mesela onun gibi mi?
Yok oyle değil ya
Şimdi akakçeye mesela asusun bir ürününe bakinca çıkan sitelerin bazilarinda asus yetkili satıcı yazar onlardan diyorum

Misal:

Ekler

• Screenshot_20240128-220358.png
    Screenshot_20240128-220358.png
    196.1 KB · Hit: 28
  • Beğen

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
Yok oyle değil ya
Şimdi akakçeye mesela asusun bir ürününe bakinca çıkan sitelerin bazilarinda asus yetkili satıcı yazar onlardan diyorum

Misal:
oo bu iyiymiş ama pahalı olur mu ki görece?

MasterS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Enes miraç
oo bu iyiymiş ama pahalı olur mu ki görece?
Yani benim baktigim urunlerin en ucuzunda yetkili satici yazio
Hem max ne kadar ucuz olabilirki en fazla 200 300tl
En azindan garantisi var yani öyle düşün

• Beğen

alitility

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali
evet ben de bundan sonra

evet ben de bundan sonra buna çok dikkat edeceğim. neredeyse kvteknoloji den lenovo monitör alacaktım son anda almadım kurtardım paçayı.
sen en azından görüp almamışsın ben ise aldım, bakalım iade ettim ürün bozuk ve kullanılmış olduğu için şimdi ise n11de mağaza kapalı olarak gözüküyor, 3 haftadır n11 görüşüyoruz yok kayıt açtık tatavası yapıyorlar bakalım ne olacak, askere gideceğim için dava ile de uğraşmak istemiyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,948
İsim
Mehmet Aslan
Bende bir bilgi vereyim, turuncu sitelerden ürün alacağınız zaman ona hediye aldım, buna hediye aldım, oğluma aldım şeklinde bolca yorum varsa o satıcı yüksek ihtimalle bot yorum basmıştır alacağınız zaman satıcısına dikkat edin :D

• Beğen

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
hayatında unutamayacağı bir ceza kesilmeli böyle insanlara ürünü alıp alıp iade edicen adama keşke iade ücretli olmasaydı
Trendyolda , hepsiburadada alıcı kanıtlayabilirse fena cezası var ürün başı 5000 TL mi neydi

grasdiyas

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,612
Üyeler
166,408
Son üye
ihtiras
Top Bottom