❌İndirim Bitti! Botech WZONE 4K Media Player 8 GB 1518TL

Sıkıntı yaratır en az 4gb Ram olması lazim
Bilgisayar değil hocam bunlar yanlış bilgi vermeyiniz lütfen.
2GB ram ile bu tarz cihazlar işlevlerini sorunsuz bir şekilde yerine getiriyorlar.
Ha tabii ki 4GB ramli tavsiye edebilirsin, kesinlikle daha seri en az takılmayla vs. çalışacaktır ama bu demek değil ki 2GB da sıkıntı yaratacak.

Bilgisayar değil hocam bunlar yanlış bilgi vermeyiniz lütfen.
2GB ram ile bu tarz cihazlar işlevlerini sorunsuz bir şekilde yerine getiriyorlar.
Ha tabii ki 4GB ramli tavsiye edebilirsin, kesinlikle daha seri en az takılmayla vs. çalışacaktır ama bu demek değil ki 2GB da sıkıntı yaratacak.
Ben 4gb lık ramleri olan cihazları alsın istiyorum 2 GB nerede kaldı bizim gibi 3 dünya ülkelerine gelir

Ben 4gb lık ramleri olan cihazları alsın istiyorum 2 GB nerede kaldı bizim gibi 3 dünya ülkelerine gelir
İyi de hocam konu başlığındaki fiyattan haberiniz var mı :D?
4 GB ramli cihazlar 4-5bin den başlıyor.

H98 Pro Max denilen çin malı cihazlar bile 4gb ramle satılıyor hatta 8 + 12 varyantları var fakat trde bulmak zor ben 2.el 150tlye almıştım kumandasız canavar gibi hala (:

H98 Pro Max denilen çin malı cihazlar bile 4gb ramle satılıyor hatta 8 + 12 varyantları var fakat trde bulmak zor ben 2.el 150tlye almıştım kumandasız canavar gibi hala (:
Valla hocam doğrudur da o tarz cihazlar genelde gerçek lisanslı olmuyor diye biliyorum.
Çoğu cihaz donanım olarak iyi vaatler verse de gerçek lisans olmayınca 4K değil 1080P görüntü verip 4K diye gösterebiliyorlar. Tabi işin arka planını bilmiyorum hem donanım olarak iyi olup hem de lisanslı şekilde 4K verenlerde vardır mutlaka Çin cihazlarında.

Arkadaşım hiremco uydulu TV box cihazı var 64 GB bellek var g31 ekran kartı var 3700 tl vede 6 taksitle canavar gibi cihaz 1500 tl gaz tenekesi vermek mantıklı değil yapmayın bu paralar bu cihazlara verilmez bütün lisanslar var güncelleme alıyor ucuz diye her şey alinmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,518
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri