Neler Yeni

Boy kompleksi ve takıntısi

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
Bu sorular burada pek sevilmiyor biliyorum ama bu durum benim için ciddi bir sorun haline geldi.Resmi olarak yaşımın 18 olmasına 2 ay var ve boyum 173-174.Surekli disaridaki yaşıtım olan erkeklerle boyunu kiyasliyorum,dışarıdaki yanında kız arkadaşı olan insanların boyuyla kendi boyumu kiyasliyorum .Bu takıntım yüzünden hiçbir kıza yurumedim bile.Aslinda bunlar işin önemsiz kısmı daha kötü olan kısmıysa bu takintim yuzunden yeteri kadar ders calisamamaya başladım çünkü aklımda surekli boyum var.Bu durumu nasıl alabilirim?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim 174 de kısa mi gözünü seveyim yapmayın 180 altına kısa gözüyle mi bakıyorsunuz önemli olan boyu değil işlevi çok takılmayın benim boy 186 kız arkadaşım da yok hayatımda bişey de değişmedi boy genetiktir uzatma vs yok öyle olmuyor senin elinde değil sadece ameliyat ile çok az uzama mümkün o da çok riskli ve değecek bir şey değil

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

Korby

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Koray Gürsoy
Boyunun kısa olmasına takılmamalısın. Hem de 174 kısa değil. Ben de 21 yaşında olmama rağmen 170 boyda kaldım. Önemli olan kişiliğin, davranışların ve yeteneklerindir. Bu zamana kadar çevremde hiç boyuma laf edildiğini veya boyuma göre muamele gördüğümü hatırlamıyorum. Boyuna takma. Emin ol çevrendeki kimse de boyunla ilgili bir şey demez. Ve son olarak "ahdkwncjwkkvnwkgn ulan ya derde bak".

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim 174 de kısa mi gözünü seveyim yapmayın 180 altına kısa gözüyle mi bakıyorsunuz önemli olan boyu değil işlevi çok takılmayın benim boy 186 kız arkadaşım da yok hayatımda bişey de değişmedi boy genetiktir uzatma vs yok öyle olmuyor senin elinde değil sadece ameliyat ile çok az uzama mümkün o da çok riskli ve değecek bir şey
Genetigim iyi aslinda babam 180 annem 167 falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyunun kısa olmasına takılmamalısın. Hem de 174 kısa değil. Ben de 21 yaşında olmama rağmen 170 boyda kaldım. Önemli olan kişiliğin, davranışların ve yeteneklerindir. Bu zamana kadar çevremde hiç boyuma laf edildiğini veya boyuma göre muamele gördüğümü hatırlamıyorum. Boyuna takma. Emin ol çevrendeki kimse de boyunla ilgili bir şey demez. Ve son olarak "ahdkwncjwkkvnwkgn ulan ya derde bak
Doğru diyorsunuz herhalde bu aralar fazla sosyal medyada vakit geçirdim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

aakif

80+ Bronze
Boyunun kısa olmasına takılmamalısın. Hem de 174 kısa değil. Ben de 21 yaşında olmama rağmen 170 boyda kaldım. Önemli olan kişiliğin, davranışların ve yeteneklerindir. Bu zamana kadar çevremde hiç boyuma laf edildiğini veya boyuma göre muamele gördüğümü hatırlamıyorum. Boyuna takma. Emin ol çevrendeki kimse de boyunla ilgili bir şey demez. Ve son olarak "ahdkwncjwkkvnwkgn ulan ya derde bak".
reis adamın dediklerine baksana ders çalışamıyorum falan diyor deli etmiş kendini iyice

xxhdhdj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Xxxashsh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ders çalışamıyorum demedim sadece kafama takılıyor ve bazen ders çalışmamı olumsuz etkiliyor
Boşver takma kafana benim asker arkadaşım 168/165 boyunda çokta kız arkadaşı var sosyal çevresi de baya geniş bu işler boyla vs olmuyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,399
Üyeler
160,844
Son üye