Neler Yeni

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Mehmetcan İvrendi
suan kac yasındasın
Temmuzda 18 Oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada asyalı candır 👌😁
Asyalı demiyelim'de uzak doğu asya diyelim hocam Malum Irak/İran/Hindistan/Pakistan vs. vs. Bunlarda Asyalı Ama bizim sevdiklerimiz
1-Çinli
2-Güney Koreli
2-Japon
Ya i Asya diyerek yakmayın hocam bizi😂

Benimde boyum 166 bende olmayı düşünüyorum
Bir amiliyat ile sadece 8 cm uzayabilirsin

Ha benim param var bir kere daha olmak
istiyorum dersen vücut endeksini ölçüyorlar(kol)

Amiliyatin riski %25 (enfeksiyon,uzul kaybı vb)

Bir sene hayatına elveda diyorsun
kendine gelme fizik tedavi süreci fln bu kadar

Demir takılan şey tabi ki de çıkıyor😅

(1mm başlayıp 5mm kadar gidiyor)
Uzul Kaybı?☠️
-Boyum uzasın diyipte Sakat kalmayalım??? %25 çok fazla gibi hocam eminmisiniz???

Hayatında bir daha koşamayacaksın desem?( büyük ihtimalle)
Eminmisiniz Hocam Ameliyatı Olan yabancı insanlar gayet mutlu olduklarını söylemiş koşma vs. Problem yaşıyorum diyeni görmedim

Aquamen

80+ Bronze
Uzul Kaybı?☠️
-Boyum uzasın diyipte Sakat kalmayalım??? %25 çok fazla gibi hocam eminmisiniz???
Eminim hocam hatta tahtalı köye bile gitme ihtimaliniz var 23 yaşında fln olmayı düşünüyorum bir kere geldim lan kısa geldim uzun gidecem😅

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Temmuzda 18 Oldum

Asyalı demiyelim'de uzak doğu asya diyelim hocam Malum Irak/İran/Hindistan/Pakistan vs. vs. Bunlarda Asyalı Ama bizim sevdiklerimiz
1-Çinli
2-Güney Koreli
2-Japon
Ya i Asya diyerek yakmayın hocam bizi😂

Uzul Kaybı?☠️

Eminmisiniz Hocam Ameliyatı Olan yabancı insanlar gayet mutlu olduklarını söylemiş koşma vs. Problem yaşıyorum diyeni görmedim
Hocam bi amerikada ameliyat olmak var birde burda onu iyi bi düşünün derim karar sizin ama benim fikrimce hata olacaktır yaşlanınca da sıkıntılarını çekeceksiniz büyük ihtimalle ve yarın öbür gün bi spora başlamak isterseniz de lisans çıkarmak imkansız olacaktır

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
EREN
Sa açıkçası şuan 18 yaşındayım ve boyum 1.68-1.70 arası bir şey ve bazı nedenlerden ötürü boya biraz fazla takıntılı oldum Ve ilerde 25 yaşında falan boy ameliyat olmayı planlıyorum yani 1.75 okey yapcak bir şey yok derim 1.78 ve üstü okursa zaten Müq Sizce Değer mi??

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

2-bacağımızın İçine demir gibi bir şey konuyor o Çıkarılabilir mi Yoksa İçindemi kalacak Hayatım boyunca

3-Dezavantajları varsa nelerdir
Knk yanlış anlama ama ap*** olma 3 cm için kemiklerinimi kırdırcan gerçekten

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
çikin paran varsa yaptırılır iyi bir yerde yaptırdıktan sonra da bir riski dezavantajı olmaz bence ama ameliyattan sonra bir süre normal haline dönemezsin ve bacaklarını geliştirmen gerekecek

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Mehmetcan İvrendi
Eminim hocam hatta tahtalı köye bile gitme ihtimaliniz var 23 yaşında fln olmayı düşünüyorum bir kere geldim lan kısa geldim uzun gidecem😅
Senin boy kaç?

Hocam bi amerikada ameliyat olmak var birde burda onu iyi bi düşünün derim karar sizin ama benim fikrimce hata olacaktır yaşlanınca da sıkıntılarını çekeceksiniz büyük ihtimalle ve yarın öbür gün bi spora başlamak isterseniz de lisans çıkarmak imkansız olacaktır
O'da var zaten olursam TR'de olmam genel olarak bı amerika planlarım var ama bakalım

Knk yanlış anlama ama ap*** olma 3 cm için kemiklerinimi kırdırcan gerçekten
3cm değil 7-10cm (Ayrıca o kemikler tekrar birleşiyor işte

çikin paran varsa yaptırılır iyi bir yerde yaptırdıktan sonra da bir riski dezavantajı olmaz bence ama ameliyattan sonra bir süre normal haline dönemezsin ve bacaklarını geliştirmen gerekecek
Yani Ameliyattan sonra normal haline Dönme konusu'da kafamı çok karıştırıyor mesela 2-3 sene sonra mı normal halime dönebilecem koşacam vs. Yoksa hiç bir zaman normal halim gibi olmayacak mı??

Çünkü bı yandan vücut'da geliştiriyorum Yani Bacak egsersizlerini atlamış Vücut geliştiren insanlar gibi olmayayım 😅

Aquamen

80+ Bronze
Benimde boyum 166 bende olmayı düşünüyorum
Bir amiliyat ile sadece 8 cm uzayabilirsin

Ha benim param var bir kere daha olmak
istiyorum dersen vücut endeksini ölçüyorlar(kol)

Amiliyatin riski %25 (enfeksiyon,uzul kaybı vb)

Bir sene hayatına elveda diyorsun
kendine gelme fizik tedavi süreci fln bu kadar

Demir takılan şey tabi ki de çıkıyor😅

(1mm başlayıp 5mm kadar gidiyor)
Sana süreci yazdim aranızda en bilgili olan bu konuda benim takıntım var diye😂

sirefeee

80+
Hocam bu tür düşünceler sosyal medya yüzünden çok yaygın hale geldi . İnsanların boya bu kadar takıldığını düşünmemelisin… ama seçenek gene sana kalmış ben olsam yaptırmam :)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sana süreci yazdim aranızda en bilgili olan bu konuda benim takıntım var diye😂
Hocam 1mm ile 5mm kadar gidiyor dediğiniz şey nedir??

Ayrıca 1 sene fizik tedavi falan demişsiniz'de Ondan sonra tamamen normal halimize dönebiliyor muyuz?? Yani biri 4 sene önce tedavi olan arkadaşının ayakta durunca ağrıdığını söylemişti bu Konu'da siz ne düşünüyorsunuz.?

Hocam bu tür düşünceler sosyal medya yüzünden çok yaygın hale geldi . İnsanların boya bu kadar takıldığını düşünmemelisin… ama seçenek gene sana kalmış ben olsam yaptırmam :)
Hocam galiba okumadınız konuyu Sosyal medya veya kadınlar ile vs. Alakası yok ben sadece kendi özgüveni'mi toparlaya bilme İçin yani nasıl diyim daha iyi bir vücuda sahip olmak için kısaca kendim için istiyorum

sirefeee

80+

Ayrıca 1 sene fizik tedavi falan demişsiniz'de Ondan sonra tamamen normal halimize dönebiliyor muyuz?? Yani biri 4 sene önce tedavi olan arkadaşının ayakta durunca ağrıdığını söylemişti bu Konu'da siz ne düşünüyorsunuz.?

Hocam galiba okumadınız konuyu Sosyal medya veya kadınlar ile vs. Alakası yok ben sadece kendi özgüveni'mi toparlaya bilme İçin yani nasıl diyim daha iyi bir vücuda sahip olmak için kısaca kendim için istiyorum
Peki seni bu düşünceye iten şey ne tam olarak?

Aquamen

80+ Bronze

💸 💸 💸 💸 💸 💸
Normal hayatına donebilirsin ama tabii ki dikkatli olacaksın 2.senesinde zorla kendini
Ağrı kişiden kişiye değişir çeken var çekmeyen var

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
Mehmetcan İvrendi
Peki seni bu düşünceye iten şey ne tam olarak?
Bı üstünüze yazdım hocam

💸 💸 💸 💸 💸 💸
Normal hayatına donebilirsin ama tabii ki dikkatli olacaksın 2.senesinde zorla kendini ağrı kişiden kişiye değişir çeken var çekmeyen var
Neyse hocam en iyisi 25 Yaşına kadar idare etmek ve ondan sonra değerlendirmek olacak gibi

Quora'da falan bazı insanların 18'den Sonrada Boy attığını yazmış evet 5cm falan boy uzaya biliyor biliyorum ama nadir'de olsa bazılarıda 18'den sonra 10-15cm uzadıklarını yazmış

Biri Kardeşinin 18 yaşında iken 5.9"'ken 23 Yaşında 6.0" olduğunu yazmış mesela Konuyu tekrar bulursam atarım buraya

sirefeee

80+
Özgüven eksikliği mi ? Kendini yeterli bulamıyor musun? Ve daha iyi bir vücuda sahip olmak mı hocam tam olarak? O zaman tercih sana kalmış hocam ama iyi araştırmak lazım ayrıca 21 yaşına kadar uzaman devam ediyor acele etmeye gerek yok :) michael jordan ın hikayesini okuyabilirsin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,761
Üyeler
164,376
Son üye
memet1992
Top Bottom