Neler Yeni

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ben olsam yaptırmam

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kardeş zaten boyun aşırı kısa değil, 170 sayılırsın ve normal bir boy. "Günümüzde uzun olmamak = Kısa olmak" sanılıyor, halbuki ortada "Normal boy" diye bir şey de var. Bence bir erkek olarak 165'ten kısa olmadığın sürece hiç sorun yok, he ondan kısa isen mesela 155-160 civarı, ancak o zaman yapılabilir belki aşırı kafaya takıyorsan. Boyu boşver, bir arkadaşım vardı adamın boyu normalden bile kısa ama efsane vücut yapmıştı, kendine güvenli, her gün farklı kızla takılıyordu, kafada bitiyor olay. Bu arada senin yaşın zaten daha 18, şu an belki elinden geleni yapsan biraz daha uzayabilirsin.
İşte hocam gelse o orta boy kavramını Kendini beğenmislere anlat

Neyse düşünceleriniz için teşekkür ederim

Ben sosyal medya etkisi falan zannetim senin durum farklı Koyması cidden normal de kardeşlerinle aranda bu kadar fark olması doktor değilim ama bana normal gelmiyor ya öz kardeşlerin değil ya da büyüme hormonunda sorun var artık 18 ine gelmişsin bu saatten sonra yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum ameliyat işi kesinlikle mantıklı bir şey değil
Ya hocam Öz olmama ihtimali aklıma geldi Aslında Çünkü Sülalade benim boyunda kimse yok La 5-6 giden çocuk kuzenlerim bile Burnuma geliyor (ben üniye geçtim) siz düşünün 🥲

Ama işte Hastanede doğmadım ben Ev'de doğdum yani bu ihtimal'de yattı

Hormana gelince Doktora gittigim zaman boyun normal anne-babanda 1.70 normal boyun boy %90 genetik dedi.(Kısaca boş yaptı) Hayır okey boy genetik dicem'de lan Kardeşlerim'e nasıl islemiyo genetik hadi onu geçtim Kuzenlerimin hepsi uzun onlar niye kısa değil 🤬
yani bana kalırsa bence ben Deneme sürümüydüm iyi Şartlarda Büyütülemedim bu yüzden Vücut'ta vitamin vs. Eksikliği oldu vs. Derken sonuç bu

Not: 1-1.5 Senedir Sırtımda Gelisim Çizikleri vardı şuan Çok az olsa'da var ama 0cm uzama (Gelişim çizikleribir anda boy uzamaya vs. Baslayınca oluyor) Ama Bana kalırsa baya zayıftım Ve bay vitamin vs. Eksikliği vardı bende o yüzden uzayamadım Kilolu olsam Bence 1.85 rahat geçerdim 1.5 sene o izler ne demek genelde 5-6 ayda geçiyor insanlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam yaptırmam
Sizin boy kaç ki hocam Ayrıca Yaş ta önemli şimdi 30 yaş ve üstü adamda bu bot neyse ama yeni nesilde kısa sayılıyor

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
Sa açıkçası şuan 18 yaşındayım ve boyum 1.68-1.70 arası bir şey ve bazı nedenlerden ötürü boya biraz fazla takıntılı oldum Ve ilerde 25 yaşında falan boy ameliyat olmayı planlıyorum yani 1.75 okey yapcak bir şey yok derim 1.78 ve üstü okursa zaten Müq Sizce Değer mi??

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

2-bacağımızın İçine demir gibi bir şey konuyor o Çıkarılabilir mi Yoksa İçindemi kalacak Hayatım boyunca

3-Dezavantajları varsa nelerdir
Dezavantaj olarak bir kac yil hayatin kayar. Eger cok zengin ya da varlikli degilsen cok zor. Dostum araya konulaj sey yillar sonra cikariliyor kemik iyilesince ara dolunca. Birde baya kotu gorunuyor bilgin olsun.

Ya hocam Öz olmama ihtimali aklıma geldi Aslında Çünkü Sülalade benim boyunda kimse yok La 5-6 giden çocuk kuzenlerim bile Burnuma geliyor (ben üniye geçtim) siz düşünün 🥲

Hormana gelince Doktora gittigim zaman boyun normal anne-babanda 1.70 normal boyun boy %90 genetik dedi.(Kısaca boş yaptı) Hayır okey boy genetik dicem'de lan Kardeşlerim'e nasıl islemiyo genetik hadi onu geçtim Kuzenlerimin hepsi uzun onlar niye kısa değil 🤬
yani bana kalırsa bence ben Deneme sürümüydüm iyi Şartlarda Büyütülemedim bu yüzden Vücut'ta vitamin vs. Eksikliği oldu vs. Derken sonuç bu

Not: 1-1.5 Senedir Sırtımda Gelisim Çizikleri vardı şuan Çok az olsa'da var ama 0cm uzama (Gelişim çizikleribir anda boy uzamaya vs. Baslayınca oluyor) Ama Bana kalırsa baya zayıftım Ve bay vitamin vs. Eksikliği vardı bende o yüzden uzayamadım Kilolu olsam Bence 1.85 rahat geçerdim 1.5 sene o izler ne demek genelde 5-6 ayda geçiyor insanlarda

Sizin boy kaç ki hocam Ayrıca Yaş ta önemli şimdi 30 yaş ve üstü adamda bu bot neyse ama yeni nesilde kısa sayılıyor
Dayi genetik iste doktorun dedigi dogru. Bi tek sende problem olmus. Olabilicek seyler herkes uzun olcak diye bise yok.

Kilolu oluncs boy artmaz guzel kardesim sen bu bos bilgileri nerden ogrendin.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji

Kendini beğenmişlerden kime ne? Başkalarını asla memnun edemezsin.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
Selim
Sa açıkçası şuan 18 yaşındayım ve boyum 1.68-1.70 arası bir şey ve bazı nedenlerden ötürü boya biraz fazla takıntılı oldum Ve ilerde 25 yaşında falan boy ameliyat olmayı planlıyorum yani 1.75 okey yapcak bir şey yok derim 1.78 ve üstü okursa zaten Müq Sizce Değer mi??

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

2-bacağımızın İçine demir gibi bir şey konuyor o Çıkarılabilir mi Yoksa İçindemi kalacak Hayatım boyunca

Doktorlar bile önermiyor bu ameliyatı ama mecburen yapıyorlar ayrıca çok sancılı bir dönem yaşayacaksın ilerleyen dönemde ağrıların devam edecek ve ucuz bir ameliyat değil o paraya yatırım yap zengin ol daha mantıklı görünüş ile anca TR ergen kadınların ilgisini çekersin yurt dışında zekaya bakıyorlar bu yüzden kadın cinayeti de az Türkiyede keko sevip haberlere çıkması gayet normal bu yüzden tavsiye etmiyorum bu ameliyatı illa olacam diyorsan da sancılı ağrılara ve iyileşme sürecinde ki zorluklara katlanmaniz gerekecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

Tanıştığım birisi vardı ameliyat olan 20 yaşında yaptırmış biz tanıştığımızda 24 falandı 4 sene geçmesine rağmen ayakta durduğu zamanlar ağrı olduğunu söylüyordu

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Mehmetcan İvrendi
Doktorlar bile önermiyor bu ameliyatı ama mecburen yapıyorlar ayrıca çok sancılı bir dönem yaşayacaksın ilerleyen dönemde ağrıların devam edecek ve ucuz bir ameliyat değil o paraya yatırım yap zengin ol daha mantıklı görünüş ile anca TR ergen kadınların ilgisini çekersin yurt dışında zekaya bakıyorlar bu yüzden kadın cinayeti de az Türkiyede keko sevip haberlere çıkması gayet normal bu yüzden tavsiye etmiyorum bu ameliyatı illa olacam diyorsan da sancılı ağrılara ve iyileşme sürecinde ki zorluklara katlanmaniz gerekecek
Hocam Yanlış anladınız galiba kızlar umrum'da Değil Zaten TR kızı sevmiyorum Ata geni var bende Çinli Seviyorum😁
images.jpeg
Ben Kendim için boyunun uzun olmasını istiyorum Yani Kaslı bir vücud yapmak gibi düşünün öyle 1.85 falan'da değil en azından 1.75 Falan okeyim hocam 1.78 olsa zaten müq benim için 😁

Tanıştığım birisi vardı ameliyat olan 20 yaşında yaptırmış biz tanıştığımızda 24 falandı 4 sene geçmesine rağmen ayakta durduğu zamanlar ağrı olduğunu söylüyordu
İşte bende ondan endişe ediyorum Ağrı falan 1 sene ise neyse ama hayatım boyunca yaşayacaksam gerek yok

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

eskısı kadar cevık atik olamazsın o kadar hızlı kosamassın ama psıkolojık olarak boyun senı etkılıyorsa ve ılerıde dahada etkılencegını dusunuyorsan kesınlıkle ol dunyaya 1 kere gelıyorsun ondada ıstedıgın gıbı ol :D

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Mehmetcan İvrendi
eskısı kadar cevık atik olamazsın o kadar hızlı kosamassın ama psıkolojık olarak boyun senı etkılıyorsa ve ılerıde dahada etkılencegını dusunuyorsan kesınlıkle ol dunyaya 1 kere gelıyorsun ondada ıstedıgın gıbı ol :D
Hocam Zaten çok çevik atık olcak şeyler yapmıyorum Meslek olarak Yazılım ile ilgileniyorum Normal hızda Koşa bilsem yeter zaten

Ayrıca ameliyattan 1-2 yıl sonra bacak kadı yapmaya çalışsam sorun olur mu

Açıkçası henüz emin değilim en azından 25 yaşına geldiğinde durumu tekrar bı degerlendircem Eğer bu boy bana sorun yaratmıyor ise ameliyat olmayacak eğer çok zorluyorsa beni Olucam yapacak bir şey yok bakalım belki Daha iyi bir yöntem çıkar

Aquamen

80+ Bronze
Benimde boyum 166 bende olmayı düşünüyorum
Bir amiliyat ile sadece 8 cm uzayabilirsin

Ha benim param var bir kere daha olmak
istiyorum dersen vücut endeksini ölçüyorlar(kol)

Amiliyatin riski %25 (enfeksiyon,uzul kaybı vb)

Bir sene hayatına elveda diyorsun
kendine gelme fizik tedavi süreci fln bu kadar

Demir takılan şey tabi ki de çıkıyor😅

(1mm başlayıp 5mm kadar gidiyor)

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

Hayatında bir daha koşamayacaksın desem?( büyük ihtimalle)

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
Selim
Hocam Yanlış anladınız galiba kızlar umrum'da Değil Zaten TR kızı sevmiyorum Ata geni var bende Çinli Seviyorum😁
Alıntıyı görüntüle
Ben Kendim için boyunun uzun olmasını istiyorum Yani Kaslı bir vücud yapmak gibi düşünün öyle 1.85 falan'da değil en azından 1.75 Falan okeyim hocam 1.78 olsa zaten müq benim için 😁

İşte bende ondan endişe ediyorum Ağrı falan 1 sene ise neyse ama hayatım boyunca yaşayacaksam gerek yok
Bu arada asyalı candır 👌😁

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
Hocam Zaten çok çevik atık olcak şeyler yapmıyorum Meslek olarak Yazılım ile ilgileniyorum Normal hızda Koşa bilsem yeter zaten

Ayrıca ameliyattan 1-2 yıl sonra bacak kadı yapmaya çalışsam sorun olur mu

Açıkçası henüz emin değilim en azından 25 yaşına geldiğinde durumu tekrar bı degerlendircem Eğer bu boy bana sorun yaratmıyor ise ameliyat olmayacak eğer çok zorluyorsa beni Olucam yapacak bir şey yok bakalım belki Daha iyi bir yöntem çıkar
suan kac yasındasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,920
Üyeler
164,219
Son üye
erica
Top Bottom