Neler Yeni

Boy Uzatma Ameliyatı Yapılır mı❓❓

Aquamen

80+ Bronze
Bı üstünüze yazdım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse hocam en iyisi 25 Yaşına kadar idare etmek ve ondan sonra değerlendirmek olacak gibi

Quora'da falan bazı insanların 18'den Sonrada Boy attığını yazmış evet 5cm falan boy uzaya biliyor biliyorum ama nadir'de olsa bazılarıda 18'den sonra 10-15cm uzadıklarını yazmış

Biri Kardeşinin 18 yaşında iken 5.9"'ken 23 Yaşında 6.0" olduğunu yazmış mesela Konuyu tekrar bulursam atarım buraya
O milyonda 1 oluyor en iyisi 25 gelmeden bul birini evlen onla ye benimki öyle diyor😂
(Ona vereceğin parayı yeriz)

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,788
İsim
Selim
Temmuzda 18 Oldum

Asyalı demiyelim'de uzak doğu asya diyelim hocam Malum Irak/İran/Hindistan/Pakistan vs. vs. Bunlarda Asyalı Ama bizim sevdiklerimiz
1-Çinli
2-Güney Koreli
2-Japon
Ya i Asya diyerek yakmayın hocam bizi😂

Uzul Kaybı?☠️
-Boyum uzasın diyipte Sakat kalmayalım??? %25 çok fazla gibi hocam eminmisiniz???

Eminmisiniz Hocam Ameliyatı Olan yabancı insanlar gayet mutlu olduklarını söylemiş koşma vs. Problem yaşıyorum diyeni görmedim
Ben nişanlandım bile Vietnamlı ile hayat ucuz ho chi Fransız caddesi hariç çoğu yeri kiralar 150 180 dolar dolu dolu bir öğün yemek 8 dolar en güzeli Vietnam da yaşamak 24 saat şehir hayatı var gece bile sokaklar dolu yabancı olarak gittiğin de herkes seninle sohbet etmek istiyor güzel ülke

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Abidin
Yani Ameliyattan sonra normal haline Dönme konusu'da kafamı çok karıştırıyor mesela 2-3 sene sonra mı normal halime dönebilecem koşacam vs. Yoksa hiç bir zaman normal halim gibi olmayacak mı??

Çünkü bı yandan vücut'da geliştiriyorum Yani Bacak egsersizlerini atlamış Vücut geliştiren insanlar gibi olmayayım 😅
yok la ameliyattan sonra bol bol kolejen içeren (kelle paça gibi, kemikli et ve ilik) gibi yiyecekler tüketip bacak antrenmanları yaparsan 1 yıla sapasağlam olursun

Niravi

80+
Sa açıkçası şuan 18 yaşındayım ve boyum 1.68-1.70 arası bir şey ve bazı nedenlerden ötürü boya biraz fazla takıntılı oldum Ve ilerde 25 yaşında falan boy ameliyat olmayı planlıyorum yani 1.75 okey yapcak bir şey yok derim 1.78 ve üstü okursa zaten Müq Sizce Değer mi??

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

2-bacağımızın İçine demir gibi bir şey konuyor o Çıkarılabilir mi Yoksa İçindemi kalacak Hayatım boyunca

3-Dezavantajları varsa nelerdir
Normal haline dönmende sorun yok sadece zıplamanı ve koşuşturmanı biraz engelliyor Fakat çok pahalı milyonlarca lira istiyor
bu parayla statü kazansan daha avantajlı olursun
tabanlık kullanabilirsin

Özgüven eksikliği mi ? Kendini yeterli bulamıyor musun? Ve daha iyi bir vücuda sahip olmak mı hocam tam olarak? O zaman tercih sana kalmış hocam ama iyi araştırmak lazım ayrıca 21 yaşına kadar uzaman devam ediyor acele etmeye gerek yok :) michael jordan ın hikayesini okuyabilirsin hocam.
16 dan sonra boy uzaması çok yavaşlıyor belki 5-6 cm uzar 16 dan sonra, tabii ki bu genetik fakat insanların çoğunda böyle oluyor

Sa açıkçası şuan 18 yaşındayım ve boyum 1.68-1.70 arası bir şey ve bazı nedenlerden ötürü boya biraz fazla takıntılı oldum Ve ilerde 25 yaşında falan boy ameliyat olmayı planlıyorum yani 1.75 okey yapcak bir şey yok derim 1.78 ve üstü okursa zaten Müq Sizce Değer mi??

Ve. Bir kaç sorum var⬇️

1-Riskleri neler

2-bacağımızın İçine demir gibi bir şey konuyor o Çıkarılabilir mi Yoksa İçindemi kalacak Hayatım boyunca

3-Dezavantajları varsa nelerdir
Fizyoterapiste gidip ellerinin ve omurganın röntgenini çektirt
Skolyozun varsa birkaç cm uzayabilirsin skolyoz düzelince
El röntgenindende kemik yaşını sormalısın kemik yaşın 16 nın altındaysa hâla uzama şansın var (17 bile olsa uzayabilirsin fakat çok fazla uzamayı bekleme)

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Mehmetcan İvrendi
Özgüven eksikliği mi ? Kendini yeterli bulamıyor musun? Ve daha iyi bir vücuda sahip olmak mı hocam tam olarak? O zaman tercih sana kalmış hocam ama iyi araştırmak lazım ayrıca 21 yaşına kadar uzaman devam ediyor acele etmeye gerek yok :) michael jordan ın hikayesini okuyabilirsin hocam.
O yüzden ben'de 25 yaşına kadar bekliyeyim dedim Hocam

Michael Jordan'nı Wikipedia'da bir arastırdım ama boy ile alakalı bir şey bulamadım hocam daha açık söylermisiniz acaba??

O milyonda 1 oluyor en iyisi 25 gelmeden bul birini evlen onla ye benimki öyle diyor😂
(Ona vereceğin parayı yeriz)
Seninki'nin Niyeti Farklı hocam yalnız haberin Olsun😁

-Dikkat et Kız Cebini kuruttuktan sonra Seni terk etmesin😂

-Ayrıca Erken evlilik iyi değil hocam 25 yaşında Falan evlenirim en erken zaten

Son düzenleme:

Aquamen

80+ Bronze
O yüzden ben'de 25 yaşına kadar bekliyeyim dedim Hocam

Michael Jordan'nı Wikipedia'da bir arastırdım ama boy ile alakalı bir şey bulamadım hocam daha açık söylermisiniz acaba??

Seninki'nin Niyeti Farklı hocam yalnız haberin Olsun😁

-Dikkat et Kız Cebini kuruttuktan sonra Seni terk etmesin😂

-Ayrıca Erken evlilik iyi değil hocam 25 yaşında Falan evlenirim en erken zaten
Eeee özel hastaneleri var desem daha demiyim😂
Not: Anne tarafından çocukluğunu bildiğim beraber vakit geçirdiğim biri

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ben nişanlandım bile Vietnamlı ile hayat ucuz ho chi Fransız caddesi hariç çoğu yeri kiralar 150 180 dolar dolu dolu bir öğün yemek 8 dolar en güzeli Vietnam da yaşamak 24 saat şehir hayatı var gece bile sokaklar dolu yabancı olarak gittiğin de herkes seninle sohbet etmek istiyor güzel ülke
-Hocam sizin Yaş ve Boy kaç?
-Ayrıca nasıl gittiniz oraya?
Vietnam'da da Çok tatlı kızlar var (her halde direk Cekiklere zafım var😁)
1735644278813.jpeg

Normal haline dönmende sorun yok sadece zıplamanı ve koşuşturmanı biraz engelliyor Fakat çok pahalı milyonlarca lira istiyor
bu parayla statü kazansan daha avantajlı olursun
tabanlık kullanabilirsin

16 dan sonra boy uzaması çok yavaşlıyor belki 5-6 cm uzar 16 dan sonra, tabii ki bu genetik fakat insanların çoğunda böyle oluyor

Fizyoterapiste gidip ellerinin ve omurganın röntgenini çektirt
Skolyozun varsa birkaç cm uzayabilirsin skolyoz düzelince
El röntgenindende kemik yaşını sormalısın kemik yaşın 16 nın altındaysa hâla uzama şansın var (17 bile olsa uzayabilirsin fakat çok fazla uzamayı bekleme)
Hocam Bazı insanlar geç ergenliğe giriyormuş 15 yaşında falan, onlar 20 Yaşına kadar uzuyormuş belli olmaz hocam Allah ol diyince oldurandır bı bakarsın Yardım eder Hayat Belirsizlikler ile dolu😁

Eeee özel hastaneleri var desem daha demiyim😂
Not: Anne tarafından çocukluğunu bildiğim beraber vakit geçirdiğim biri
Özel hastaneleri mi var???
Tamam başka söze gerek yok😂

Son düzenleme:

Niravi

80+
Hocam Bazı insanlar geç ergenliğe giriyormuş 15 yaşında falan, onlar 20 Yaşına kadar uzuyormuş belli olmaz hocam Allah ol diyince oldurandır bı bakarsın Yardım eder Hayat Belirsizlikler ile dolu😁
ergenliğe geç girip girmediğini el röntgeninden anlayabiliyorsun uzayamazsanda tabanlık falan takarsın birşekilde halledersin

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Mehmetcan İvrendi
ergenliğe geç girip girmediğini el röntgeninden anlayabiliyorsun uzayamazsanda tabanlık falan takarsın birşekilde halledersin
Hocam Bı ara gittim Sar zor çektirdim doktor cektirmiyordu neormal'de neyse 16.5 çıktı o zaman 17 yasıma gireli 2 ay olmuştu şuan 18 yaşıma gireli 6 ay olmak üzere Yani eğer doğru orantılı gidiyorsa 17.7 falandır kemik yaşım

Niravi

80+
Hocam Bı ara gittim Sar zor çektirdim doktor cektirmiyordu neormal'de neyse 16.5 çıktı o zaman 17 yasıma gireli 2 ay olmuştu şuan 18 yaşıma gireli 6 ay olmak üzere Yani eğer doğru orantılı gidiyorsa 17.7 falandır kemik yaşım
5-6cm belki uzayabilirsin şanslıysan dahada uzayabilirsin ailendekilere sor boyları nezaman uzamış diye onlarda geç uzadıysa uzama ihtimalin var

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Mehmetcan İvrendi
5-6cm belki uzayabilirsin şanslıysan dahada uzayabilirsin ailendekilere sor boyları nezaman uzamış diye onlarda geç uzadıysa uzama ihtimalin var
Anne-babam 1.70 benle eşit onun dışında ben ailenin en büyüğüm Benden kücük olan kardeşim daha yeni 17 oldu ve 1.87 falan Ondan küçüğü 15 yaşında 1.78

Yani bir ben kısayım kısaca Hayat bir tek bana gülmüyor Ayrıca OKB var bende Yani İşte hayat bazen acımasız oluyor

Niravi

80+
Anne-babam 1.70 benle eşit onun dışında ben ailenin en büyüğüm Benden kücük olan kardeşim daha yeni 17 oldu ve 1.87 falan Ondan küçüğü 15 yaşında 1.78

Yani bir ben kısayım kısaca Hayat bir tek bana gülmüyor Ayrıca OKB var bende Yani İşte hayat bazen acımasız oluyor
kardeşin küçükken kilolumuydu birde çok aburcubur yiyormuydu? bununla alakalı olabilir uzun olanlar genelde küçükken çok aburcubur yiyen insanlar oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,236
Üyeler
164,276
Son üye
Ivartheboneless
Top Bottom