Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
istediğin kadar kapat. satış olmayınca hb falan kuponları yolladı. görmemiş gibi saldırdılar. gratis falan doluydu. neden indirim var.

AA90C831AB42AA1B5120EB88171FF17A122A37C4

bu forumda oyle bir karar cikacagini dusunmuyorum boykot marka linklerine boykot yazinca uyari atan bir yonetim var garip bir sekilde ayrica boykot cok bisi yaramayacak herkes yine markete restrona eticaret siparsilerine devam edecek maalesef ben de boykota katilacagim ama bekletin boyle umarim yanilirim bu arada konu sahibinin fikrine katiliyorum begenelim sayimiz bellli olsun

bu forumda oyle bir karar cikacagini dusunmuyorum boykot marka linklerine boykot yazinca uyari atan bir yonetim var garip bir sekilde ayrica boykot cok bisi yaramayacak herkes yine markete restrona eticaret siparsilerine devam edecek maalesef ben de boykota katilacagim ama bekletin boyle umarim yanilirim bu arada konu sahibinin fikrine katiliyorum begenelim sayimiz bellli olsun
üst makamlardaki insanları rahatsız eden hertürlü eylem işe yarıyordur, bende konu sahibine katılıyorum.

Merhabalar,

2 Nisan 2025 ülke genelinde yapılacak olan boykot için sıcak fırsatlar, alışveriş kısmının 1 günlüğüne kapatılmasını talep ediyorum.
boykot yapıyorum ancak forum bunu asla yapmaz birde forumla ilgili öneri konusu açmak sanırsam yasak

%100 gibi bir amaç yok. emin ol 100 kişiden 20 si bile boykot yapsa çok büyük bir başarıdır. fazlası olacağını düşünüyorum.

Hükümete boykota devan ama İsrail ürünlerine her zaman boykot tabi o kadar şuurluysanız. Zira bebek katillerini boykota davet edildiğinde üni vs birçok kesim hâlâ inatla israil ürünü tüketti yüzsüz gibi burnu havada cevaplar verdi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,196
Üyeler
183,396
Son üye
Fevzi_
Geri