tabi efendimMerhabalar,
2 Nisan 2025 ülke genelinde yapılacak olan boykot için sıcak fırsatlar, alışveriş kısmının 1 günlüğüne kapatılmasını talep ediyorum.
üst makamlardaki insanları rahatsız eden hertürlü eylem işe yarıyordur, bende konu sahibine katılıyorum.bu forumda oyle bir karar cikacagini dusunmuyorum boykot marka linklerine boykot yazinca uyari atan bir yonetim var garip bir sekilde ayrica boykot cok bisi yaramayacak herkes yine markete restrona eticaret siparsilerine devam edecek maalesef ben de boykota katilacagim ama bekletin boyle umarim yanilirim bu arada konu sahibinin fikrine katiliyorum begenelim sayimiz bellli olsun
boykot yapıyorum ancak forum bunu asla yapmaz birde forumla ilgili öneri konusu açmak sanırsam yasakMerhabalar,
2 Nisan 2025 ülke genelinde yapılacak olan boykot için sıcak fırsatlar, alışveriş kısmının 1 günlüğüne kapatılmasını talep ediyorum.
%100 gibi bir amaç yok. emin ol 100 kişiden 20 si bile boykot yapsa çok büyük bir başarıdır. fazlası olacağını düşünüyorum.bu forumda oyle bir karar cikacagini dusunmuyorum boykot marka linklerine boykot yazinca uyari atan bir yonetim var garip bir sekilde ayrica boykot cok bisi yaramayacak herkes yine markete restrona eticaret siparsilerine devam edecek maalesef ben de boykota katilacagim ama bekletin boyle umarim yanilirim bu arada konu sahibinin fikrine katiliyorum begenelim sayimiz bellli olsun
dedigim gibi umarim ise yarar katilmak icin herkesi tesvik ettim bakacaz gorecegiz sureci bu gisile forumdan banlanacazüst makamlardaki insanları rahatsız eden hertürlü eylem işe yarıyordur, bende konu sahibine katılıyorum.
işe yaramasaydı, bu kadar yangın yapmazlardı. demek ki yaramış.dedigim gibi umarim ise yarar katilmak icin herkesi tesvik ettim bakacaz gorecegiz sureci bu gisile forumdan banlanacaz![]()