Neler Yeni

BOYKOT İŞE YARICAK MI?

The Batman

80+ Silver
Olay aslında boykot felan değil benim gözümde, benim kızdığım şey Türk milletini çok saçma şeylerle oyalıyorlar, ben milliyetçi gözüyle bakıyorum ben gençlerin bu halde olmasına üzülüyorum aksine hepimiz bir olmalıyız, Asgari ücret açıklandığında sokağa çıkmayan çocuklar ekrem için sokağa çıkıyor buna kızıyorum işte. Madem ocağınızdaki yemeği düşünüyorsunuz ozaman toplu çıkacaktık, böyle olmazki taraflı şekilde sokağa çıkarsan karşı taraftan tepki alır ülkeyi iç savaşa sürüklersin şuan yapılan her şey yanlış bana göre, Tepki meclise gösterilmeliyken yine ikiye bölündü ülke.
ülkenin aydın elit kısmı zaten umudunu kesmiş ortada kalan kısımda tek başına ses çıkarmıyor kılıçtaroglu gibi vasıfız elemanlarda bir şey yapmayınca şimdiye kadar bir şey olmadı işte bence sorun insanlarda degil siyasetçilerde

The Semih

80+ Gold
ülkenin aydın elit kısmı zaten umudunu kesmiş ortada kalan kısımda tek başına ses çıkarmıyor kılıçtaroglu gibi vasıfız elemanlarda bir şey yapmayınca şimdiye kadar bir şey olmadı işte bence sorun insanlarda degil siyasetçilerde
Sorun siyasetçide fakat halkın suçu daha büyük bana göre, çünkü saplantılı gibi bu adamların peşinden gidiyoruz, 20-30 yıl geçti hala bu partilerden bir cacık olamayacağını anlamadılar. Benim önceki konularımda demokrasinin vaad olduğunu inanmamaları gerektiğini söyledim, fakat biz koyun olmak istiyoruz. Seçimden sonra gelecek parti bu ülkeyi toparlayamayacak bak buraya yazıyorum, zaten ilk seçim de 5 yıl AKP ile uğraşcaklar çünkü adamlar ülkeye virüs gibi yayılmış her sektördeler. O kadar çok dava açılcak ki ülkede çöp davası 2 yıl sürdüğüne göre 5 yıl mahkeme sonucu beklerler.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Emin misin, benim şehrimde 2024 mart seçimlerine kadar torpilin haddi hesabı yoktu, AKP li liseden arkadaşım 1 kuruş ödemeden türkiyeyi geziyordu, artistliğini yaptı herkese, 13 sene diyorsun da 13 yıl önce AKP ile şimdiki aynı değil.

Evet değil. 13. yıl önceki AKP kendini daha fazla güvende hissedecek durumdaydı. Seçim dönemlerinde milletin ağzına bir parmak bal çalındığı çok olur.

ChristianSerratos

80+ Silver
İlk dr'dan kitabımı alıp sonra kahvemi içip keyif yapıcam (!)
22.jpg

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Selami kaplan

CHP'nin başlattığı boykot kampanyasına AKP'li gençlerden cevap geliyor, şimdi asıl soruya gelelim çok düz bir kafayla soruyorum çünkü detaylı konuşunca anlamıyorsunuz. AKP'nin oyları daha fazla olduğuna göre CHP nin yaptığı boykot şirketlere paramı kaybettirecek yoksa bu olaylardan sonra o listedeki şirketler daha çok ciro mu yapacak hadi yapın hesabı. Kağıt üzerinde ülkede AKP seçmeni daha fazla ve sizler boykot yaptıkça onlar daha çok alışveriş yapıyor. Çıkmaz loopa girin bakalım.
@MarcelGerard7 @GoodManSaul @ChristianSerratos
Böyle konuşuyoruz diye AKP li sananlar var arkadaşlar siz marjinal solsunuz biz sağcı değiliz.

Boykot filan komple saçmalık.

Orda çalışan binlerce insan var. Yarısı Akpli ise yarısı CHP secmenidir. Bu durumda kendi seçmenine de ihanet etmiş oluyorsun.İşten çıkarılma olursa, seçmenlerinden nefret bile kazanırsın.

Bir yere boykot kararı alman için, oranın hem sahipleri, hem sermayesi, ve de çalışanlari komple senin karşı tarafindaysa mantıklı olur.

Daha yola çıkmadan, kendi seçmenini gözden çıkaran bir parti ve lider var, veya bunu düşünemeyen.

Çok garip

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Lumi
En azından kitap okuyorlar ya bende o da yok 🥺🔫

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,234
İsim
Mehmet Aslan
Bardak ve poşetlerin içi boş , hönkürttü :kekw: :kekw:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,720
İsim
Mert Can Ergün
Bardaklar poşetler boş

Shix2x

80+ Bronze
Boykottan dolayi Bugatti almamaya karar verdim, şimdi kendileri düşünsün.

Ekler

• 1743005970214.png
    1743005970214.png
    22.4 KB · Hit: 12
işe yarıyacağını sanmıyorum. keşke hepsi yıkılsa

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,326
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

CHP'nin başlattığı boykot kampanyasına AKP'li gençlerden cevap geliyor, şimdi asıl soruya gelelim çok düz bir kafayla soruyorum çünkü detaylı konuşunca anlamıyorsunuz. AKP'nin oyları daha fazla olduğuna göre CHP nin yaptığı boykot şirketlere paramı kaybettirecek yoksa bu olaylardan sonra o listedeki şirketler daha çok ciro mu yapacak hadi yapın hesabı. Kağıt üzerinde ülkede AKP seçmeni daha fazla ve sizler boykot yaptıkça onlar daha çok alışveriş yapıyor. Çıkmaz loopa girin bakalım.
@MarcelGerard7 @GoodManSaul @ChristianSerratos
Böyle konuşuyoruz diye AKP li sananlar var arkadaşlar siz marjinal solsunuz biz sağcı değiliz.
Hayatimda o kadar ince kitap gormedim kalem aldilar herhalde ictikleri kahve bardaklarida bos gibi hic o sekilde kahveyi kafama dikmedim komikler gercekten

Clayz

80+ Silver
Hayatimda o kadar ince kitap gormedim kalem aldilar herhalde ictikleri kahve bardaklarida bos gibi hic o sekilde kahveyi kafama dikmedim komikler gercekten
sanıye 26 dakının elı tıtrıyo ahahahaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,232
Üyeler
170,991
Son üye
1yoshe
Top Bottom