Doruk Palaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Benim microsoft s. üzerinde forza h. 4 hesabım var. Steama aktarabilirmiyin? Xbox üzerinden veya başka bir yolla?
bildiğim kadarıyla hayırBenim microsoft s. üzerinde forza h. 4 hesabım var. Steama aktarabilirmiyin? Xbox üzerinden veya başka bir yolla?
aktaramazsın. microsoft buna izin vermemiş.Benim microsoft s. üzerinde forza h. 4 hesabım var. Steama aktarabilirmiyin? Xbox üzerinden veya başka bir yolla?
Hiçbir şekildemi? Başka bir yolu yokmu?aktaramazsın. microsoft buna izin vermemiş.
Hiçbir şekildemi? Başka bir yolu yokmu?bildiğim kadarıyla hayır
yok malesef. dediğim gibi microsoft izin vermiyor.Hiçbir şekildemi? Başka bir yolu yokmu?
Aktaramazsın diye biliyorum.Benim microsoft s. üzerinde forza h. 4 hesabım var. Steama aktarabilirmiyin? Xbox üzerinden veya başka bir yolla?
Ne var bsşlıkta?Ek olarak;
Böyle başlık olmaz.
Kardeşim ne var da dalga geçiyorsunuz? Lütfen cevap ver. Düzgünce bir soru sordum ve bir cevap bekliyorum. Senin verdiğin cevap bu. Gerçekten senin gibileri anlayamıyorum.Ahmet manavdan alıp, Mehmet kasap'a ödemek.
Sorun bu zaten, başlıkta hiçbir şey yok. Konu ile ilgili bilgi vermen gerekiyor.Ne var bsşlıkta?
forum.donanimarsivi.com
Olmayacağını arkadaşlar belirtmiş zaten.Ne var bsşlıkta?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim ne var da dalga geçiyorsunuz? Lütfen cevap ver. Düzgünce bir soru sordum ve bir cevap bekliyorum. Senin verdiğin cevap bu. Gerçekten senin gibileri anlayamıyorum.