nuheu
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
Selamlar yazın biriktirip bi sistem kurucam ortalama bütçe 30k ekran kartını 2. el rx5700xt veya rx6600xt idarelik alıcam parçalarda kasa olarak kozmetiği ilerde yapacağım için böyle seçtim ne düşünürsünüz parçalar:
Kasa:
www.incehesap.com
Anakart:
www.akakce.com
Ram:
Herkesin bildiği patriot 32 gb link paylaşmıyorum malum yerde olduğu için
Psu:
www.incehesap.com
İşlemci:
www.akakce.com
Soğutucu:
www.gaming.gen.tr
Ssd:
Elimde 512 gb bir ssd var daha sonra yükselticem
Sizce toplanır mı böyle önerileriniz nedir?
Kasa:
NZXT H Series H6 Flow CC-H61FB-01 Siyah ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.794,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Herkesin bildiği patriot 32 gb link paylaşmıyorum malum yerde olduğu için
Psu:
Gigabyte GP-P750GM 750W 80 Plus Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.
Elimde 512 gb bir ssd var daha sonra yükselticem
Sizce toplanır mı böyle önerileriniz nedir?