Neler Yeni

Böyleleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hamza Enes Bozkurt
Arkadaşlar arada bir kavga yok. Sadece bu arkadaş acayip sinirimi bozuyor yanlış bilgileri ile. Siz böyle insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Birkaç videosu hele de şu PSU videosunu izleyince göreceksiniz daha doğrusu yorumlara bakarsanız anlarsınız ben SS atacağım yinede.

Ekler

• IMG_20210318_213004.jpg
    IMG_20210318_213004.jpg
    347 KB · Hit: 99

GFYT

80+ Bronze
TT'nin psuları iyi değil, adam da yanlış biliyor diğeri de :D Ayrıca video da problem göremedim, bildiklerini aktarmaya çalışmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hamza Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TT'nin psuları iyi değil, adam da yanlış biliyor diğeri de :D Ayrıca video da problem göremedim, bildiklerini aktarmaya çalışmış.

CM iyi marka ama bayağı bir kötü PSU'su var. Evga fason olarak FSP'ye ürettiriyor. Asıl olay zaten şu. Hiçbir ürün markaya göre yargılanmamalı. PSU olarak Everestin bile çok iyi PSU'su var.

GFYT

80+ Bronze
CM iyi marka ama bayağı bir kötü PSU'su var. Evga fason olarak FSP'ye ürettiriyor. Asıl olay zaten şu. Hiçbir ürün markaya göre yargılanmamalı. PSU olarak Everestin bile çok iyi PSU'su var.
Aksini iddia ettiğimi sanmıyorum, adama gıcık olacağınız şeyi de anlamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Hamza Enes Bozkurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yorumlara bakarsanız Rampage öneriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aksini iddia ettiğimi sanmıyorum, adama gıcık olacağınız şeyi de anlamadım.

Yorumlarda Rampage öneriyor. Sırf 80+ olmasından dolayı. Yani şuna kızıyorum. Az bir araştırmak lazım video çekebilmek için bence. Yani yanlış bilgiler vermemek için.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

GFYT

80+ Bronze
@V-U-U-R-M-A rampage önerebilir, sıkıntılı parçaları olsa da iyi parçaları da var. Fanboyluğa gerek yok .

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Markaya göre değil modele göre yorum yapılmalı.

Top Bottom