Neler Yeni

🔥İndirim Boyner'de 2.500TL ve üzeri alışverişlerde geçerli %50 indirim kodu

shamrain

80+
Yüklenmeyin Giraya lütfen, canı sağ olsun zamanı geliyor attığı fırsatlardan yararlandığım da oldu ama genel olarak paylaştığı fırsatlarda işbirliği dikkatimi çekiyor onu dile getirince de laf ediyor :D olsun canı sağ olsun kötü niyetli biri değil diye tahmin ediyorum fazla uzatmaya gerek yok

GirayHan

80+ Platinum
Bir yukardaki yöneticinin yazdığına benzer şey yazdı adama söylemediğini bırakmadın
yönetici'ye yazdığını yukardaki arkadaş içinde yazsaydın iyi olmaz mıydı.

paylaşım için teşekkürler.
Onun kuyruk acısı başka. Her açtığım konuya yada sıcak fırsatlara konu açanların konularına gelip boş beleş yorumlar atmada master yapmış biri.

Bilmediğin konular hakkında yorumunu kendine sakla olur mu ? Burda hak edene hak ettiği gibi davranırım. Açtığım konuları takip eden arkadaşlar beni bilir. Bilmeyen de kendini bilsin yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

artislik yaparken yöneticiye tutulunca r ye takmakla oluyor mu hiç ? teşekkür edecekmisiz bide bak bak.
Kralına R çekmem. Üslup dahilinde uyarı yapan nezaket gösteren herkese aynı şekilde cevap veririm.

Anladın mı çocuk adam.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Onur
Onun kuyruk acısı başka. Her açtığım yada sıcak fırsatlara konu açanların konularına gelip boş beleş yorumlar atmada master yapmış biri.

Bilmediğin konular hakkında yorumunu kendine sakla olur mu ? Burda hak edene hak ettiği gibi davranırım. Açtığım konuları takip eden arkadaşlar beni bilir. Bilmeyen de kendini bilsin yeter.
Bilmediğim konu değil ki sana kibarca yazdım sadece yine artist artist konuşuyorsun

sana gelipte şunu dedim mi nasılda yönetici yazınca geri vites yaptın bir önceki yazdığın mesajın aynısını yöneticiye niye yazmıyorsun dedim mi hayır demedim sadece kibarca sana bu şekilde yazsan daha hoş olur dedim

GirayHan

80+ Platinum
Bilmediğim konu değil ki sana kibarca yazdım sadece yine artist artist konuşuyorsun

sana gelipte şunu dedim mi nasılda yönetici yazınca geri vites yaptın bir önceki yazdığın mesajın aynısını yöneticiye niye yazmıyorsun dedim mi hayır demedim sadece kibarca sana bu şekilde yazsan daha hoş olur dedim
Artistlik yaparak gelirsen artislik görürsün biraderim. Konu haricinde eleştirecek bir durum varsa konuyu eleştir beni değil. Burası sıcak fırsatlar konusu. Konuyu açtığımdan beri ürün harici her türlü muhabbeti çevirdiniz.

Bir yukarda da R yapmadığımı açık bir ifade ile belirttim. Burası forum kuralları varsa yönetici uyarır ki geldi güzel bir üslupla uyardı güzel bir üslupla da dönüş yaptım.

Nezaketi acizlik yada geri vites olarak gören insanların kültür seviyesinden şüphe ederim.

Yüklenmeyin Giraya lütfen, canı sağ olsun zamanı geliyor attığı fırsatlardan yararlandığım da oldu ama genel olarak paylaştığı fırsatlarda işbirliği dikkatimi çekiyor onu dile getirince de laf ediyor :D olsun canı sağ olsun kötü niyetli biri değil diye tahmin ediyorum fazla uzatmaya gerek yok
Konuya olgun bir dille yaklaştığın için teşekkür ederim.

Asıl konuya gelelim. Devamlı bu tarz zan'da bulunan çok oluyor. Açtığım bir çok konudan sende faydalandın ki sende söylüyorsun.

Bu konu öncesinde de aynı şekilde farklı konularımda da davrandın ve o diğer konularda da durumu sana açıkladım. Daha sonra tekrar tekrar aynı şeyi söylemenin bir anlamı yok zaten bunu yapıyorsan kasıt ararım ki kasıtlı yaptığını düşünerek gerekli tepkimi verdim.

GirayHan

80+ Platinum

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
sezer ser
Onun kuyruk acısı başka. Her açtığım konuya yada sıcak fırsatlara konu açanların konularına gelip boş beleş yorumlar atmada master yapmış biri.

Kralına R çekmem. Üslup dahilinde uyarı yapan nezaket gösteren herkese aynı şekilde cevap veririm.

Anladın mı çocuk adam.
Nezaket ile gelene aynı şekilde karşılık veririm diyen adam, bana işbirlikli link paylaşmanın yasak olup olmadığını sorduğum için.

Sizin gibi insanların amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek zaten :D Link copy-paste atan adamlara, foruma faydası olanlara teşekkür edeceğinize saçma sapan zanlarda bulunuyorsunuz.

Engelle engelle bitiremedim sizi.

Dedi. Yani komedi gibisin hacı, gerçekten birkaç saatte insan nasıl bu kadar dönebilir, hayret. Paso yalan dolan.

Top Bottom