Neler Yeni

Boyum 182 59 kiloyum yardım

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
yaşım a15 boyum 183 fakat 59.3 kiloyum 55 gün içinde günde yakaşık 3k kalori gainer ve fitness ile 67 seviyelerine gelmem mümkün mü spora yaklaşık 3 hafta önce başladım beslenme normal bi şekildeyaklaşık 1.5 kilo aldım yardımlarınızı bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
yaşım a15 boyum 183 fakat 59.3 kiloyum 55 gün içinde günde yakaşık 3k kalori gainer ve fitness ile 67 seviyelerine gelmem mümkün mü spora yaklaşık 3 hafta önce başladım beslenme normal bi şekildeyaklaşık 1.5 kilo aldım yardımlarınızı bekliyorum
1720867615792.png

bu sen misin reis dogru soyle

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
profil resmin hiç öyle söylemiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali
yok reis bu kadar zayıf asla değilimde yinede zayıfım neyse önerin varmı
diyebilecegim tek sey sporu insallah havali - sigma - sevgilimden ayrildim bas - youtuberdan gordum onun gibi olcam v.b diye yapmiyosundur umarim spor saglik icindir bide yasin cok kucuk o dedigin seyi yapman acayip zor

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diyebilecegim tek sey sporu insallah havali - sigma - sevgilimden ayrildim bas - youtuberdan gordum onun gibi olcam v.b diye yapmiyosundur umarim spor saglik icindir bide yasin cok kucuk o dedigin seyi yapman acayip zor
hayır tamamen zayıflığı gidermek için başladımsevgili işlerinede girmem zaten istemiyorum 2 ayda maks kaç alabilirim işte
Mesaj otomatik birleştirildi:

profil resmin hiç öyle söylemiyor
öylesine koydum be reis nabayım işte neyse varmı bi önerin ):

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hayır tamamen zayıflığı gidermek için başladımsevgili işlerinede girmem zaten istemiyorum 2 ayda maks kaç alabilirim işte

ne yazık ki yok çok ilgi alanım değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali

zayif degilsin ama zayif olmanin nesi kotu ki

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
hergece yatmadan önce bebe bisküvisi keçi boynuzu pekmezi ve şekersiz fıztık ezmesini karıştır ağır gelirse süt ekle max verimi alırsın kardesım

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
zayif degilsin ama zayif olmanin nesi kotu ki
dışardan çok zayıf durmuyorumda işte aynaya baktığında ben bu değilim hissi oluşuyor insanın içinde ama başaracağım kafaya koydum

hergece yatmadan önce bebe bisküvisi keçi boynuzu pekmezi ve şekersiz fıztık ezmesini karıştır ağır gelirse süt ekle max verimi alırsın kardesım
çok sağol abim benim tahinde eklesem olurmu bide gramajlarını verebilirmisin

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Nuri
Benim yaş 16 boy 186 kilo 60 bende çok zayıfım.Hicbir öğünü atlamiyorum fazla fazla yemeye çalışıyorum yatmadan önce de yiyorum ama kilo alamıyorum

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Benim yaş 16 boy 186 kilo 60 bende çok zayıfım.Hicbir öğünü atlamiyorum fazla fazla yemeye çalışıyorum yatmadan önce de yiyorum ama kilo alamıyorum
knk dc ver istersen konuşak

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
dışardan çok zayıf durmuyorumda işte aynaya baktığında ben bu değilim hissi oluşuyor insanın içinde ama başaracağım kafaya koydum

çok sağol abim benim tahinde eklesem olurmu bide gramajlarını verebilirmisin
tahin ekleyebilirsin meyve ekleyebilirsin tadı kötü gelirse gramajını kendin ayarlaman lazım 1 hafta çok abartmadan dene değişimine bak çok bir değişim olmazsa fazla değil azar azar yükselt gramajları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,797
Üyeler
165,072
Son üye
qanqi
Top Bottom