cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Ben 15 yaşındayım 1.67 bence kısayım sen de bence kısasın
Kanka yanlış anlama ama erkeksen 1.65 de kısaKnk ben 10 a geçtim geçen sene 1.54 idim şimdi 1.65 im uzayacan merak etme
knk bende 1.58dim takma tipin tatlıysa işe bile yarıyor ben şimdi 10a geçtim 10cm uzadımArkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
Daha önce başka bir konuda söylemiştin hidra olduğunu ondan öncesi hidraya benzetiyordum ama emin olamıyordum söyledikten sonra dedim bu kesin hidraAga ben tek bakışta anlarım bunun kim olduğunu nasıl şu sıfatı karıştırıyorsunuz
Knk ama uzayacan 10.sinifta bitmiyor kiKanka yanlış anlama ama erkeksen 1.65 de kısa
Kisayim zaten 1.76 olsam yeterKnk ama uzayacan 10.sinifta bitmiyor ki
Bencede. (bu arada yaş aynı boy çok yakın ben 3cm daha uzunum ) Ama genlerle alakalı bir durum.17 yaşımdayım 1.76 falandım en son. lise 1 e göre boyun çok kısa.
Evet boyun çok kısa bende lise 2 yim boyum 1.85Arkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
Genlerden ziyade yaptığın çalışmalardan dolayı boyun uzar diye düşünüyorum. Arkadaşımın annesi 1.60 falandır babası 1.70 civarı olması lazım, kendinin boyu 1.85 di en son şimdi 1.90 olmuştur arkadaş basketbol oynarsa boyu baya uzar.Bencede. (bu arada yaş aynı boy çok yakın ben 3cm daha uzunum ) Ama genlerle alakalı bir durum.
Hahah benimde çıkmadı. Ondan sordum.Hayır, fotodaki Hidra. Benim sakalım daha çıkmadı (ciddiyim)
evet cocuk gozuyle bakaaklar benım boy 1.83Arkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
Yaş kaç ?evet cocuk gozuyle bakaaklar benım boy 1.83