A T O M
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 302
bilmiyorum ben 4.sınıftan beri bisiklet sürmüyorumSüt iciyorum internetten bisiklet sürersem uzae diyor bisikletim 2 aydir yoktu yeni alcam sürsem uzatır mı
bilmiyorum ben 4.sınıftan beri bisiklet sürmüyorumSüt iciyorum internetten bisiklet sürersem uzae diyor bisikletim 2 aydir yoktu yeni alcam sürsem uzatır mı
Bide orda yaziyordu ki yüzmek uzator diyodu 1 ay önce tatile gittim tatile gitmeden önce 3 4 cm daha kisaysim simdi uzadim simdiki boyum bubilmiyorum ben 4.sınıftan beri bisiklet sürmüyorum
Massalah insallah bende uzaeim cok uzun olmak zorunda degilim evlenirken karım benden uzun olmasında veya ayni boyda difjfh15 yaşındayım boy 180. Genetik. Uzayadabilirsin uzamayadabilirsin ama liseye göre kısa tabi
evet ben de hazırlığım 1.69Arkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
bu arada kaçıncı boş konun oldu ?Bide orda yaziyordu ki yüzmek uzator diyodu 1 ay önce tatile gittim tatile gitmeden önce 3 4 cm daha kisaysim simdi uzadim simdiki boyum bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Massalah insallah bende uzaeim cok uzun olmak zorunda degilim evlenirken karım benden uzun olmasında veya ayni boyda difjfh
haklısın güzel olmaz öyle olmasıknk benim yazdim seye gülmussun o evlenmeyle ilgili ama ciddiyim
Dostum bol bol basket oyna. Liseye de yeni geçmişsin. Uzamanda oldukça yardımı olur.Süt iciyorum internetten bisiklet sürersem uzae diyor bisikletim 2 aydir yoktu yeni alcam sürsem uzatır mı
şuan için normal denebilir ama lise 3 e filan geçtiğinde de aynıysa en az 1.65 filan değilse kısa denebiilirArkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
Bende uzaeim diye dusunuyorum ergenlige yeni girdim sayilir cok haraketliyim bide uzarim çok uzun olmak sorunda drgilim zaten karimdan uzun olim yeterDostum bol bol basket oyna. Liseye de yeni geçmişsin. Uzamanda oldukça yardımı olur.
Uzaeim diye düşünüyorum m bendeşuan için normal denebilir ama lise 3 e filan geçtiğinde de aynıysa en az 1.65 filan değilse kısa denebiilir
KARDESİM Mİ,LLETİ BOSVER SEN DAYİLARİN VEYA AMCALARİN UZUNSA GARANTİ UZARSİN BEN LİSE 1 DE İKEN 1.49 DUM SUAN UNİVERSİTE 1 DEYİM VE BOYUM 1.87 GERİSİNİ SEN DUSUN ARTİK :dArkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim