Boyum çok mu kısa???

15 yaşındayım boy 180. Genetik. Uzayadabilirsin uzamayadabilirsin ama liseye göre kısa tabi

bilmiyorum ben 4.sınıftan beri bisiklet sürmüyorum
Bide orda yaziyordu ki yüzmek uzator diyodu 1 ay önce tatile gittim tatile gitmeden önce 3 4 cm daha kisaysim simdi uzadim simdiki boyum bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15 yaşındayım boy 180. Genetik. Uzayadabilirsin uzamayadabilirsin ama liseye göre kısa tabi
Massalah insallah bende uzaeim cok uzun olmak zorunda degilim evlenirken karım benden uzun olmasında veya ayni boyda difjfh

lise 2 yim 175.

forumda 2m olan varmıdır yaa :D

Bide orda yaziyordu ki yüzmek uzator diyodu 1 ay önce tatile gittim tatile gitmeden önce 3 4 cm daha kisaysim simdi uzadim simdiki boyum bu

Massalah insallah bende uzaeim cok uzun olmak zorunda degilim evlenirken karım benden uzun olmasında veya ayni boyda difjfh
bu arada kaçıncı boş konun oldu ?

Dostum bol bol basket oyna. Liseye de yeni geçmişsin. Uzamanda oldukça yardımı olur.
Bende uzaeim diye dusunuyorum ergenlige yeni girdim sayilir cok haraketliyim bide uzarim çok uzun olmak sorunda drgilim zaten karimdan uzun olim yeter

şuan için normal denebilir ama lise 3 e filan geçtiğinde de aynıysa en az 1.65 filan değilse kısa denebiilir
Uzaeim diye düşünüyorum m bende

Arkadaşlar boyum 1.57 felan lise bire gectim cok mu kisayim
KARDESİM Mİ,LLETİ BOSVER SEN DAYİLARİN VEYA AMCALARİN UZUNSA GARANTİ UZARSİN BEN LİSE 1 DE İKEN 1.49 DUM SUAN UNİVERSİTE 1 DEYİM VE BOYUM 1.87 GERİSİNİ SEN DUSUN ARTİK :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,514
Üyeler
189,454
Son üye
AJestyy
Geri