Neler Yeni

Boyum daha uzar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
...
büyüme hormonunun öyle bir saati yok güzel element uydurmuşsunuz.
Hocam, sadece bunca yıl duyduğum şeyi söyledim. "Uydurmuşsunuz." demeden, keşke neden böyle dediğime baksaydınız. Bir sürü yerden okumuştum aynı zamanda duymuştum. Belki gerçekten öyle bir şey yoktur. Zzabuza Hocamın dediği şey de doğru gerçekten derin uykudan bahsettim.

chatgpt ile en donanımlı en araştırmacı kişi olunabiliyormuşo.O2o.O2o.O2o.O2
Şimdi... Ben böyle bir şey demedim. :D Hocamız da "Forumun" demiş. Oradan vuralım.

MufasaBoss

80+ Bronze
16 yaşındayım yeni girdim boyum 1.67 henüz sakalım falan çıkmadı çok 2-3 tane tüy var o kadar babam 1.72 abim 1.75 anne 1.65 dayım 1.75. size sorucagim soru şu boyumu nasıl uzatabilirim yumurta sevmiyorum veya karnabahar sebze sevmem ve yemiyorum boyumu uzatmam için onerebileceginiz hap veya bir şey varmı ya da bir şey yapmasan da uzar mı ailedeki çoğu kişi 1.72 ve üstü.
NOT : HER GÜN AZ DA OLSA BARFİKS VE ŞINAV ÇEKİYORUM AKSATMADAN.
Bıyığın Yoksa Ergenliğe Girmemişsindir Max 174 Olursun Reis Benim Yaş 15 Boyum 177

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
A''
Bıyığın Yoksa Ergenliğe Girmemişsindir Max 174 Olursun Reis Benim Yaş 15 Boyum 177
Bıyıktan çok bir şey anlaşılmaz brn 14-15 yaşlarımdayken sakal yoktu bıyık azdı ama boy 180 falandı

MufasaBoss

80+ Bronze
Bıyıktan çok bir şey anlaşılmaz brn 14-15 yaşlarımdayken sakal yoktu bıyık azdı ama boy 180 falandı
Bende Bıyık Çıkınca Boyum Uzadı Her Yerim Kıllandı Goril Gibi Oldum Eskiden Twink Gibiydim Olsun Böyle Daha İyi

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
A''
Bende Bıyık Çıkınca Boyum Uzadı Her Yerim Kıllandı Goril Gibi Oldum Eskiden Twink Gibiydim Olsun Böyle Daha İyi
Saçın falan siyahsa kıllar daha çok belli oluyor. Sarı-kahverengi saçlılarda kıllar daha seyrek ve açık renkli oluyor genelde

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
701
İsim
Fettah Özalp
Erken saatte yat
Spor yap bolca
Sağlıklı beslen
Yüksek testo

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Rows official
Iğne istemiyorsan yumurta sarisi ye bolca.
Hocam yumurtayla ilgili hiçbir şeyi sevmiyorum ne kokusunu ne tadını ne birseyini nefret ediyorum gerçekten. Başka bir türlü nasıl alabilirim başka yemek meyve falan yokmu ya da bu iğneleri nereden alabilirim bu iğneler boyumu uzatır mi

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Tuğra
Hocam yumurtayla ilgili hiçbir şeyi sevmiyorum ne kokusunu ne tadını ne birseyini nefret ediyorum gerçekten. Başka bir türlü nasıl alabilirim başka yemek meyve falan yokmu ya da bu iğneleri nereden alabilirim bu iğneler boyumu uzatır mi
genetiğinde ne yazıyorsa er yada geç ona ulaşacaksın ek takviyeler alman seni sadece o sonuca hızlıca ulaştırır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,556
Üyeler
167,152
Son üye
murrershark11
Top Bottom