Neler Yeni

Boyum daha uzar mı ?

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Ömer
Steam
1316142768
16 yaşındayım yeni girdim boyum 1.67 henüz sakalım falan çıkmadı çok 2-3 tane tüy var o kadar babam 1.72 abim 1.75 anne 1.65 dayım 1.75. size sorucagim soru şu boyumu nasıl uzatabilirim yumurta sevmiyorum veya karnabahar sebze sevmem ve yemiyorum boyumu uzatmam için onerebileceginiz hap veya bir şey varmı ya da bir şey yapmasan da uzar mı ailedeki çoğu kişi 1.72 ve üstü.
NOT : HER GÜN AZ DA OLSA BARFİKS VE ŞINAV ÇEKİYORUM AKSATMADAN.
kısa olmak daha iyi valla hic memnun degılım

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum umarım istediğim boylara ulaşırım daha 7-8 ay önce benle aynı boyda olan yasitim vardı bizim sınıfta şimdi çocuk 10 cm falan uzun benden banada öyle bir boy atması gelse çok sevincem valla çok iyi olucak inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

kısa olmak daha iyi valla hic memnun degılım
Hocam uzun boyu bulmuşsunuz mis keşke bende de olsa kısa boy çok iyi deil gerçekten zaten bende gidip 2 metre fln olayım demiyorum 1.75 - 1.82 arasında biseyler olsam yeter 1.80 çok iyi olur da zor sanırım ama belli olmaz

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum umarım istediğim boylara ulaşırım daha 7-8 ay önce benle aynı boyda olan yasitim vardı bizim sınıfta şimdi çocuk 10 cm falan uzun benden banada öyle bir boy atması gelse çok sevincem valla çok iyi olucak inşallah

Hocam uzun boyu bulmuşsunuz mis keşke bende de olsa kısa boy çok iyi deil gerçekten zaten bende gidip 2 metre fln olayım demiyorum 1.75 - 1.82 arasında biseyler olsam yeter 1.80 çok iyi olur da zor sanırım ama belli olmaz
ne dezavantajı varki kısa boyun mesela ben dar yerlere giremiyorum boydan dolayı yada aşşada bişey göriceğim zaman yere yatmam gerekiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
ne dezavantajı varki kısa boyun mesela ben dar yerlere giremiyorum boydan dolayı yada aşşada bişey göriceğim zaman yere yatmam gerekiyor
Bir çok avantajı var bir kaç tanesini sayicam kızlar uzun boy seviyor, insanları yukardan görüyorsun daha iyi , uzun boylu olduğun için kavga etsen daha uzunsun boy var, konsere gitsen boyun uzun sahneye görürsün falan daha da var da aklıma gelmedi şuan.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Bir çok avantajı var bir kaç tanesini sayicam kızlar uzun boy seviyor, insanları yukardan görüyorsun daha iyi , uzun boylu olduğun için kavga etsen daha uzunsun boy var, konsere gitsen boyun uzun sahneye görürsün falan daha da var da aklıma gelmedi şuan.
anladım cok kavga fln etmediğim icin farketmedim bide yasadıgım yerde herkes nerdetyse uzun zaten diğer 2 sini doğru dedin ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
Çıkabilir. Daha fazla da çıkabilir, daha az da çıkabilir. Aklınızda olan soruları dokotorunuza sorabilirsiniz. Şimdiden düşünüp soruları yazmakta ve zamanı gelince doktora sormakta fayda var.
Hocam moringa tozu diye birsey varmış iyi boy uzatiyormus siz ne düşünüyorsunuz bu toz hakkında bide growth Hormonu kullanılır mı sizce ?

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
...
Hocam moringa tozu diye birsey varmış iyi boy uzatiyormus siz ne düşünüyorsunuz bu toz hakkında bide growth Hormonu kullanılır mı sizce ?
Hocam moringa tozu nu ilk defa duydum ama boyu öyle kolay uzatacağını sanmam. Growth Hormon'a gelirsek kullanmamanız tarafındayım. Çünkü kullanırsınız vücudunuz buna alışır, kendisi üretmek yerine dışarıdan almaya bağımlı olur. Bu da ilerleyen zamanlarda size sorun açabilir. Ha, eğer illede kullanmak isterseniz, bunu doktor kontrolünde kullanın.

Moringa tozuna şimdi baktım. Yani, uzasanız bunu kullandığınız için değilde içinde sağladığı mineraller ve dahası sayesinde uzarsınız gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
Hocam moringa tozu nu ilk defa duydum ama boyu öyle kolay uzatacağını sanmam. Growth Hormon'a gelirsek kullanmamanız tarafındayım. Çünkü kullanırsınız vücudunuz buna alışır, kendisi üretmek yerine dışarıdan almaya bağımlı olur. Bu da ilerleyen zamanlarda size sorun açabilir. Ha, eğer illede kullanmak isterseniz, bunu doktor kontrolünde kullanın.

Moringa tozuna şimdi baktım. Yani, uzasanız bunu kullandığınız için değilde içinde sağladığı mineraller ve dahası sayesinde uzarsınız gibi.
Growth Hormonu kullansam 16 yaşındayım yeni girdim(3ay) Max kaç cm uzarim

Benimde önüme sürekli moringa tozu çıkıyor dedim acaba abartildigi kadar varmı.birini ayda 1cm uzatmış

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
...
Growth Hormonu kullansam 16 yaşındayım yeni girdim(3ay) Max kaç cm uzarim
Onu bilmem ama dediğim gibi kullanmayı tavsiye etmiyorum. Kullanacaksan da doktor takibi ile kullan. Şimdi olumlu etksi olsa bile gelecekte seni olumsuz etkileyebilir.

szrbne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Sezer TAŞBAŞI
saçma ***** yorumları takma ama beklenti içine de girme. okul servisinde önde bi cocuklar oturuyoduk yanında yavrusu gibiydim. yaz tatili oldu okul başladı inanılmaz boy attım ben de şaşırdım. o benim oğlum gibi oldu sonra. konuşurken gökyüzüne bakıyodu ag. aile büüyklerim 1,75 civarlarında. 186yım.

Top Bottom