Neler Yeni

Boyumu uzatmak mümkünmü?

Arkadaşlar lise 2 yim. Bir kiz vardi kiza yurudum vs arkadaslar fln kiz ona yurudugumu ondan hoslandigimi anladı. Yakisikli bir insan degilim. Aktif olarak spor yapiyorum zaten. Boyum 1.70 ve 77 kilyoum şu an. 95 ten dustum. Kiz dis gorunuse onem veriyor. Fizigimi toparlamam lazim aktif olarak gym e gidiyorum. Ama biyumu da uzatmam lazim. Ustuen kiz anladi ve arkadaslarina olmaz imkansız fln da diyormuş. Mesela sadece bu kizda degil boyumu nasil uzatabilirim.

Hail Zimbabwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
George
Kardeşim. Boyu değil işlevi. Boyuna çok takılma uzar zamanla yaşın küçük. Etkin ve verdiğin performans iyi olması lazım kız için

Kardeşim. Boyu değil işlevi. Boyuna çok takılma uzar zamanla yaşın küçük. Etkin ve verdiğin performans iyi olması lazım kız için
Hocam kizin gozunde cok iyi bir imajim var. Ama kiz dis gorunuse cok onem veriyor. Eski sevgililerine bakiyorum adamlar yakisikli boylu poslu. Ben 1.69 77kg adamim. Ustelik 95 ten dustum bir de. Kiz bir cocukla konusmus cocuk yakisikliymis ama 1.65 diye olmamiş fln. Ben de 1.69 um ne degisecek

Atilla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Atilla arslan
Daha bak lise 2ye gidiyorsun önünde uzun bir hayat var bir kiz seni dis gorunusun icin istemiyorsa boşver zaten eğer gerçekten sevse dış görünüşe falan bakmaz

-CrawL

80+ Gold
%80i genetik tabi growth alırsan uzayabilirsin oda çok çok pahallı daha lise2sin uzarsın bence daha takma kafana boyu spora yoğunlaşıp o boyu kasla doldursan daha fazla dikkat çekersin şuanki halinden. Boyunu değişemezsin ama fiziğini değişerek o açığı kapatabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kizin gozunde cok iyi bir imajim var. Ama kiz dis gorunuse cok onem veriyor. Eski sevgililerine bakiyorum adamlar yakisikli boylu poslu. Ben 1.69 77kg adamim. Ustelik 95 ten dustum bir de. Kiz bir cocukla konusmus cocuk yakisikliymis ama 1.65 diye olmamiş fln. Ben de 1.69 um ne degisecek
Boyu
kız için boy uzatma kanka muhtemelen olmaz olursada biter zaten dış görünüş ilişkisi muhtemeln 16 yaşındasın ve bu yaşta gym de ne işin var fitness ve bodybuilding yapmak boyunun uzamasını bu yaşlarda kötü yönde etkiler bunun yerine kardiyo ve dayanıklılık antrenmanı yapmanı öneririm . Moda diye herkes gym gidiyor altında sizi çok kötü etkileyecek faktörler var gym e başlanma yaşıı ennn kötü 18 aslında 20 olmalı erkekte ama en kötü 18 acilen gym gitmek yerine basketbol vb spor dallarına yönel. Bu arada muhtemelen genetiğin iyi eklem açıklığını genişletecek egzersizler uygula
ben 1yılda aynı zamanda fitness yaparak +4Cm uzadım fitness yaparak. Sadece kulaktan dolma bileğilerle konuşuyorsun. Fitness boy uzamasını etkilemez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Geceleri yatmadan 3 kulhu 1 elham oku

%80i genetik tabi growth alırsan uzayabilirsin oda çok çok pahallı daha lise2sin uzarsın bence daha takma kafana boyu spora yoğunlaşıp o boyu kasla doldursan daha fazla dikkat çekersin şuanki halinden. Boyunu değişemezsin ama fiziğini değişerek o açığı kapatabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boyu

ben 1yılda aynı zamanda fitness yaparak +4Cm uzadım fitness yaparak. Sadece kulaktan dolma bileğilerle konuşuyorsun. Fitness boy uzamasını etkilemez.
Bende yapiyorum ama memelerim gitmiyor iste. 95 ten 77 ye dustum

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Arkadaşlar lise 2 yim. Bir kiz vardi kiza yurudum vs arkadaslar fln kiz ona yurudugumu ondan hoslandigimi anladı. Yakisikli bir insan degilim. Aktif olarak spor yapiyorum zaten. Boyum 1.70 ve 77 kilyoum şu an. 95 ten dustum. Kiz dis gorunuse onem veriyor. Fizigimi toparlamam lazim aktif olarak gym e gidiyorum. Ama biyumu da uzatmam lazim. Ustuen kiz anladi ve arkadaslarina olmaz imkansız fln da diyormuş. Mesela sadece bu kizda degil boyumu nasil uzatabilirim.
Knk lise 2 yazına girerken 168cm olan arkadaş evde yatarak sabah akşam oyun oynayarak 3 ay sonra 180cm olarak gelmişti :) genetik işi bu daha yaşın genç

Ekler

• IMG_20230314_223151.jpg
    IMG_20230314_223151.jpg
    379.2 KB · Hit: 26
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,978
Üyeler
160,919
Son üye