Neler Yeni

Yardım Bozuldu yardım lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yusuf Yorulmaz
Yeni sistem kurdum uzay montaj kullaniyordum. Bilgisayarı açacakken elim titredi ve başka pine degdi.bilgisayar fanları döndü sonra kapandi açılmıyor.sadece Cpu güç kablosunu cikarinca fanlar dönüyor ama ekran gelmiyor.Nolur yardım edin

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
ya kardeşim bilmediğin işe niye giriyorsun sen ya tüh yazık olmuş neyse sana bir şey olmasın yenisi alınır illa ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yusuf Yorulmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya kardeşim bilmediğin işe niye giriyorsun sen ya tüh yazık olmuş neyse sana bir şey olmasın yenisi alınır illa ki
Reis bana bişey olmadı iyi hoş da parça nolcak. İşlemci gittiyse 1000 anakart gittiyse 400 tl çıkacak onu napcaz

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
Reis bana bişey olmadı iyi hoş da parça nolcak. İşlemci gittiyse 1000 anakart gittiyse 400 TL çıkacak onu napcaz

bizim evde peder curved tv yi kırdı hocam senin de dediğin bir şey mi çalışır yenisini alırsın ama bir daha da tek başına yapma bilen kişiye ver 50₺ kafan rahat olsun üzüldüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yusuf Yorulmaz
bizim evde peder curved tv yi kırdı hocam senin de dediğin bir şey mi çalışır yenisini alırsın ama bir daha da tek başına yapma bilen kişiye ver 50₺ kafan rahat olsun üzüldüm
Bilmediğimden degil bende el titremesi oluyor 10 gün oldu toplayalı bu gün kasa sipariş edecektim. Eve geldim açayım deken elim kaydı sonrasi yok zaten

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
Bilmediğimden degil bende el titremesi oluyor 10 gün oldu toplayalı bu gün kasa sipariş edecektim. Eve geldim açayım deken elim kaydı sonrasi yok zaten

duygu durum bozukluğu var sanırım sizce hocam bizim bı arkadaşta da vardı ama.gecmis olsun yani yapicak bişe yok yanmış makine yüksek ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yusuf Yorulmaz
Çözümü yenisini almak mı yani?
Sorunun neyde olduğunu bi anlasam kafa rahatlicak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz baktım işlemci kolay kolay bozulmaz diyorlardı. İnşallah sorun anakarttadır.olan oldu yapacak bişey yok

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Servise yolla direkt hiç konu açmaya veya sorunu anlamaya gerek yok bence müdahale etmeyin sakın
bu arada anakartı bir yere oturttunuz mu ?
sabir güvenli titremeyecek oynamayacak bir yerde miydi ?
foto atar mısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yusuf Yorulmaz
Servise yolla direkt hiç konu açmaya veya sorunu anlamaya gerek yok bence müdahale etmeyin sakın
bu arada anakartı bir yere oturttunuz mu ?
sabir güvenli titremeyecek oynamayacak bir yerde miydi ?
foto atar mısınız
Bu şekilde durdu hep. Benim hatam olduğu icin servisten ne kadar isterler?

Ekler

• IMG_20210619_023705.jpg
    IMG_20210619_023705.jpg
    879.3 KB · Hit: 40

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Bu şekilde durdu hep. Benim hatam olduğu icin servisten ne kadar isterler?
hiç bilgim yok anakartı koyduğun yer o kadar sakatki her an düşecek gibi korkutucu, biyere sabitlemeliydin
kabloları kontrol eder misin

Son düzenleme:
Top Bottom