Neler Yeni

BPN PROTEİN TOZU ( 342 lira )

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
sanma sanmama meselesi değil
hesaplama yolları var ona göre hareket et
bu arada düşük bütçede karşılayamıyorsan bile alma git tavuk al o paraya
protein tozu biraz lüks
Valla hocam ne diyim çok yemek seçen biriyim yumurta yiyiorum sabahları bi mercimek vs harcım da değil yani çoğu şeyi de yemiyorum o yüzden protein tozu şart

Reav

80+ Silver
Yaklaşık 1.5-2 ay oldu spora başlayalı 172 boy 55 kg yim. Protein tozu zararlı vs hiç kullanma diyenler var ama et,balık vs yemiyorum.Sadece tavuk ve yumurta yiyiorum.Protein tozu almalı mıyım?
bende spor başlamayı düşünüyorum 176 boy ve 57 kilo var baya zayıfım protein tozu kullanmalı mıyım ciddi düşünüyorum başlayacağım kesin

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Valla hocam ne diyim çok yemek seçen biriyim yumurta yiyiorum sabahları bi mercimek vs harcım da değil yani çoğu şeyi de yemiyorum o yüzden protein tozu şart
tamam durum böyleyse al
tabi önce dediğim hesabı yap

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Yaklaşık 1.5-2 ay oldu spora başlayalı 172 boy 55 kg yim. Protein tozu zararlı vs hiç kullanma diyenler var ama et,balık vs yemiyorum.Sadece tavuk ve yumurta yiyiorum.Protein tozu almalı mıyım?
Et ve balık tavuktan daha kaliteli onları neden yemiyorsun?
Günlük protein ihtiyacın 110-120gr arası bunu tamamlayabiliyorsan toz almana gerek yok

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
ali
Et ve balık tavuktan daha kaliteli onları neden yemiyorsun?
Günlük protein ihtiyacın 110-120gr arası bunu tamamlayabiliyorsan toz almana gerek yok
Balık küçükken annem korkutmuştu anısı var opırwqjowqpr ondan sonra bida göresim gelmedi yüzünü.Et de kokusu hoşuma gitmiyor görünüş de öyle o yüzden tadını fazla takamıyorum yani

ottoyusuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
YUSUF GÜL
Önermiyorum.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
BPN alacağıma cicibebe süt yaparım

Heister

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can kara
Uygunsuz davranış
ula ne hıyar adamsın protein proteindir neye göre söylüyorsun bunu steroidler bile yapmıyor o dediğin etkiyi. Gidip millete yanlış bilgi verme bari
o hıyarı yediririm sana. ergen ucube.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Selim
Protein tozu üretimi çok maliyetli fabrikalarini biliyorum çoğu markanın ve şuan ki zamlar ve işçi maaşları vb. Şeyleri de katarsak bu protein tozu pudinkten farkı yok. İnanan varsa alıp kullansın yani şunu alacağıma 3 kilo tavuk göğsü alırım 100gr dan 30 porsiyon 20 şer gr protein yapar. 50 servis pudink yerine 30 servis garanti protein tüketirim.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Protein tozu üretimi çok maliyetli fabrikalarini biliyorum çoğu markanın ve şuan ki zamlar ve işçi maaşları vb. Şeyleri de katarsak bu protein tozu pudinkten farkı yok. İnanan varsa alıp kullansın yani şunu alacağıma 3 kilo tavuk göğsü alırım 100gr dan 30 porsiyon 20 şer gr protein yapar. 50 servis pudink yerine 30 servis garanti protein tüketirim.
Hocam şekersiz tozlar hariç izole olmayan tozların yapımı maliyetli değil hatta çok uygun fiyata üretip çok fazla kar ediyorlar. En basit örnek suplementler.com um izole olmayan ve izole olan diye sattığı tozun farkı 1 gram şeker , ve bu 1 gram şeker farkı için 600 lira fark koymuşlar , yani için de 11-12 gram şeker olan bir toz için bu fiyat çok normal .Sponsor olan markalar sponsorluk maliyeti çok yüksek olduğu için ürüne yansıtıyorlar fiyatı , sürümden kazananlar da direkt fiyattan indirim olarak tüketiciye sunuyorlar.
izole olan büyük markaların tozlarından tek farkı protein oranı ve kıvamı onun haricin de hiç bir fark yok. Run nutrition , nutripure , bpn , protouch gibi markalar o yüzden uygun fiyatlı satıyorlar. Hatta profesyonel sponsoru olmayan bağımsız sporcuları dinlerseniz fiyatların şişirdiklerini bildiklerinden protein tozu markalarını çok eleştiriyolar. Yani dediğiniz gibi puding değil test sonuçlarına da bakabilrisiniz. ama dediğiniz gibi doğal almak hepsinden güzel .

Son düzenleme:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
SSN MARKASININ ALT ÜRÜNÜDÜR ŞEKER İZOLE OLMADIĞINDAN UYGUN FİYATA SATILIYOR VE SHAKER YANIN DA HEDİYE.

TOPLAM 6,7 MARKA NIN PROTEİN TOZUNU KULLANDIM ONLARDAN TEK FARKI LAKTOZDAN GELEN ŞEKER VAR EXTRA ŞEKER YOK.

TAT OLARAK BİRAZ TATLI GELİYOR PROTEİN ORANIDA İYİ UYGUN FİYATLI PROTEİN TOZU ARAYANLARA ÖNERİRİM.

AMA ŞEKER LAKTOZDAN GELEN ŞEKER OLDUĞU İÇİN LAKTOZA ALARJİNİZ VARSA ALMAYINIZ.

(SUPGURME12) KODUYLA 342 LİRAYA GELİYOR BU KOD BENİM KODUM DEĞİLDİR MARKANIN SUPLEMENTLERİ İNCELEYEN BİR KANAL İÇİN VERDİĞİ KODDUR BAŞKA BİR KOD BİLEN VARSA KULLANABİLİR BENİM ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA TEK KOD BU.

ÜRÜNÜN SERTİFİKALARI SİTESİN DE VE SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA MEVCUTTUR.

ÜRÜN LİNKİ

İNCELEME VİDEOSU

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hocam merhaba çok ağır kas çalışan biri değilim haftanın 2 günü kol 1 günü bacak çalışıyorum genede önerir misiniz?

A_TURAN_A

80+ Bronze
hocam merhaba çok ağır kas çalışan biri değilim haftanın 2 günü kol 1 günü bacak çalışıyorum genede önerir misiniz?
Günlük almanız gereken proteini karşılayabiliyorsanız yemekten vs. önermem çünkü doğal almak hepsinden daha iyi. Bunlar takviye edici gıda olduğu için ilk önce yemekten karşılamanız lazım eğer yetmiyorsa takviye kullanabilirsiniz. Yemek yemeden sadece toz içmek çok sağlıksız. Günlük almanız gereken protein miktarını da bilgilerinizi girerek google dan bakabilirsiniz .

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,384
İsim
Ahmet Sevinç
Günlük almanız gereken proteini karşılayabiliyorsanız yemekten vs. önermem çünkü doğal almak hepsinden daha iyi. Bunlar takviye edici gıda olduğu için ilk önce yemekten karşılamanız lazım eğer yetmiyorsa takviye kullanabilirsiniz. Yemek yemeden sadece toz içmek çok sağlıksız. Günlük almanız gereken protein miktarını da bilgilerinizi girerek google dan bakabilirsiniz .
hocam şimdi 340tl beleş yani olmadı kenara koyarım zaten min 1 saat kardiyoda oluyor e bazen cips falan yiyorum bence alayım bozulmuyorsa
birde suya mı döküyoruz süte mi?

Top Bottom