Neler Yeni

BPN PROTEİN TOZU ( 342 lira )

donanimci98

80+ Bronze
Öncelikle attığınız protein izole bir protein o yüzden fiyatı yüksek izole bir protein olduğu için de oran olarak bakarsanız içinde ki protein oranı yüksek olur mantıklı düşünürsek. izole olmayan bir protein markası istemiştim sizden . 300 - 400 e olmasa bile 500 -600 e de protein tozu bulunuyor çoğu marka %50,%60 gibi indirimler yapıyor (heromega, bewolf , musclebalance ..... )
Nerede yazıyor izole olduğu? İzole değil

Al aynı markanın izolesi.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Öncelikle attığınız protein izole bir protein o yüzden fiyatı yüksek izole bir protein olduğu için de oran olarak bakarsanız içinde ki protein oranı yüksek olur mantıklı düşünürsek. izole olmayan bir protein markası istemiştim sizden . 300 - 400 e olmasa bile 500 -600 e de protein tozu bulunuyor çoğu marka %50,%60 gibi indirimler yapıyor (heromega, bewolf , musclebalance ..... )

Nerede yazıyor izole olduğu? İzole değil

Al aynı markanın izolesi.

şeker oranın dan anlayabilirsiniz ne kadar izole olduğunu bpn de 11 gram şeker var suplementler.com mun izole olmayan diye sattığında bile 1.8 gram şeker var . adam 1.8 gram şekeri 0.8 gram şekere inmesi için yaklaşık 600 lira fiyat farkı koymuş . için de 11 gram laktozdan gelen şeker olan bir firmanın fiyatının ucuz olmasının nedeni bu . Mesela aloprotein markasının da protein tozu var onlar da kampanyayla 300 liraya satıyorlar onların ki de izole değil her ölçek te 11 gram şeker var.

Son düzenleme:

donanimci98

80+ Bronze
şeker oranın dan anlayabilirsiniz ne kadar izole olduğunu bpn de 11 gram şeker var suplementler.com mun izole olmayan diye sattığında bile 1.8 gram şeker var .
Anlama sorunun var. İzole olan ve olmayanı attım sana. Fiyat farkını da gördün. Bu ekonomide 300 liralara protein tozu olmaz. Olsa bile 11 gram şeker içilir mi ? Protein kalitesi de belli değil. Millete çöp içirme niyetin var ama bedava verseler içmem.

A_TURAN_A

80+ Bronze
şeker oranın dan anlayabilirsiniz ne kadar izole olduğunu bpn de 11 gram şeker var suplementler.com mun izole olmayan diye sattığında bile 1.8 gram şeker var .

Anlama sorunun var. İzole olan ve olmayanı attım sana. Fiyat farkını da gördün. Bu ekonomide 300 liralara protein tozu olmaz. Olsa bile 11 gram şeker içilir mi ? Protein kalitesi de belli değil. Millete çöp içirme niyetin var ama bedava verseler içmem.
dostum sen beni yanlış anladın şunu demek istiyorum suplementler.com 1.8 gram şekeri 0.8 gram şekere indirirken 600 lira fiyat farkı koymuş di mi . şimdi suplementler .com 1.8 gram şekeri hiç izole etmese onda da 11 gram şeker olsa fiyatı kaç lira olurdu sence ? millete de çöp içirme niyetim yok hocam çöp olsa ben de içmezdim ayrıca dediğim gibi diğer sporculara sponsorluk verdikleri için fiyat bindirimi yapıyorlar protein tozlarının normal maaliyet zaten düşük. ayrıca 11 gram şeker içilir mi demişsin bir bardak koladan daha az şeker oluyor millet o zaman kola da içmesin mantığın çok yanlış.

Son düzenleme:

Robius

80+ Bronze

A_TURAN_A

80+ Bronze
1.8 gram şekeri hiç izole etmese onda da 11 gram şeker olsa fiyatı

Şeker zararlı değil ki.

Limonlusu daha ucuz.

onun tadını herkes beğenmiyor maalesef :( alacaklara çikolata ya da çilek öneririm.

donanimci98

80+ Bronze
şeker oranın dan anlayabilirsiniz ne kadar izole olduğunu bpn de 11 gram şeker var suplementler.com mun izole olmayan diye sattığında bile 1.8 gram şeker var . adam 1.8 gram şekeri 0.8 gram şekere inmesi için yaklaşık 600 lira fiyat farkı koymuş . için de 11 gram laktozdan gelen şeker olan bir firmanın fiyatının ucuz olmasının nedeni bu . Mesela aloprotein markasının da protein tozu var onlar da kampanyayla 300 liraya satıyorlar onların ki de izole değil her ölçek te 11 gram şeekr var.
Aradaki 700 lira farkın 11 gram laktoz şekeri olduğunu mu sanıyorsun? 11 gram şeker tek seferde alınır mı sence nereden baksan 50 kalori yapar. Bunu aklı başında kimse içmez. TR menşeili hiçbir tozu içmem. İçerikleri güvenilir değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu atıp kaçıyorum. BPN de içinde var. Bakabilirsiniz.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Aradaki 700 lira farkın 11 gram laktoz şekeri olduğunu mu sanıyorsun? 11 gram şeker tek seferde alınır mı sence nereden baksan 50 kalori yapar. Bunu aklı başında kimse içmez. TR menşeili hiçbir tozu içmem. İçerikleri güvenilir değil.
siz suplementler .com un ham maddesini mi gördünüz o yüzden mi kaliteli diyorsunuz neye göre kaliteli dediğinizi anlamadım siz pahalı olduğundan dolayı onu kaliteli görüyorsunuz pahalı olan her zaman kaliteli demek değildir maalesef. dediğim gibi 11 gram şeker 1 bardak koladan daha az kalori içeriyor kola da içmememiz lazım sizin düşüncenizle

donanimci98

80+ Bronze
siz pahalı olduğundan dolayı onu kaliteli görüyorsunuz pahalı olan her zaman kaliteli demek değildir maalesef. dediğim gibi 11 gram şeker 1 bardak koladan daha az kalori içeriyor kola da içmememiz lazım sizin düşüncenizle
Kola içmem zaten. Bunu da içmem. Pahalı olduğu için toz almam. Bu çöpleri de almam. Analizi yapılmış ürün attığım linki inceleyebilirsin.

siz suplementler .com un ham maddesini mi gördünüz o yüzden mi kaliteli diyorsunuz neye göre kaliteli dediğinizi anlamadım siz pahalı olduğundan dolayı onu kaliteli görüyorsunuz pahalı olan her zaman kaliteli demek değildir maalesef. dediğim gibi 11 gram şeker 1 bardak koladan daha az kalori içeriyor kola da içmememiz lazım sizin düşüncenizle
Ben o ürüne kalitelidir demiyorum. Örnek olarak istediğiniz için attım sadece.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Kola içmem zaten. Bunu da içmem. Pahalı olduğu için toz almam. Bu çöpleri de almam. Analizi yapılmış ürün attığım linki inceleyebilirsin.
yani bilmeden çöp demek yanlış ama sizin görüşünüz bir şey diyemem . Benim attığım ürünün de analizleri yapılmıştır araştırmadığınız dan biraz da ön yargınızdan bakmamışsınız galiba.

donanimci98

80+ Bronze
yani bilmeden çöp demek yanlış ama sizin görüşünüz bir şey diyemem . Benim attığım ürünün de analizleri yapılmıştır araştırmadığınız dan biraz da ön yargınızdan bakmamışsınız galiba.
300 liraya 2 kilo kum alamazsın şaka mı yapıyorsun. Türkiyede düzgün bir denetimi yok. Sana link attım okumadın tabi ki. Türkiye'de denetim olmadığı için içine istediklerini atıyorlar. İçerikler gerçek değil. BPN yi zamanında araştırdım alma diyorum. al şunu oku içinde bpn göreceksin zaten.

Yapılmıştır demeyeceksin. Atacaksın beni bozacaksın. Böyle ürünlerin incelemeleri vardır at bekliyorum.

A_TURAN_A

80+ Bronze
300 liraya 2 kilo kum alamazsın şaka mı yapıyorsun. Türkiyede düzgün bir denetimi yok. Sana link attım okumadın tabi ki. Türkiye'de denetim olmadığı için içine istediklerini atıyorlar. İçerikler gerçek değil. BPN yi zamanında araştırdım alma diyorum. al şunu oku içinde bpn göreceksin zaten.

Yapılmıştır demeyeceksin. Atacaksın beni bozacaksın. Böyle ürünlerin incelemeleri vardır at bekliyorum.
öncelikle test yapılmıştır demeyeceksin atacaksın demişsiniz ben zaten konu başlığında belirttim sitesin de ve sosyal medyasın da testler mevcuttur diye konuyu tam okumamışsınız galiba . gıda dedektifi olayını da biliyorum gidadedektifi.com un sahibi ingiltere de yaşıyor ona verilen testleri paylaşıyor . ona verilen testlerin de hardline nın sahte olarak düzenleyip gönderdiği ortaya çıktı. zaten bir çelişki var çünkü alorotein markasının üretim yerini istanbul olarak gösteriyordu ve resim de 2 yıl önce ki tozunun resmi vardı . daha sonra markalar kendilerini açıklama yaptı ve test sonuçlarını paylaştı hepsinin sosyal medyasında bu konuyla ilgili açıklamasını ve test sonuçlarını görebilirsiniz . Markaların da dediği gibi siz de testlerini yaptırıp bakabilirisiniz ve biraz daha araştırıp yazmanızı öneriyorum . Ayrıca 1 kilo kum 13 lira 😂

Son düzenleme:

donanimci98

80+ Bronze
öncelikle test yapılmıştır demeyeceksin atacaksın demişsiniz ben zaten konu başlığında belirttim sitesin de ve sosyal medyasın da teslet mevcuttur diye konuyu tam okumamışsınız galiba . gıda dedektifi olayını da biliyorum gidadedektifi.com un sahibi ingiltere de yaşıyor ona veerilen testleri paylaşıyor . ona verilen testlerin de hardline ın sahte olarak düzenleyip gönderdiği ortaya çıktı. daha sonra markalar kendilerini açıklama yaptı ve test sonuçlarını paylaştı hepsinin sosyal medyansında bu konuyla ilgili açıklamasını ve test sonuçlarını görebilirsiniz . Markaların da dediği gibi siz de testlerini yaptırıp bakabilrisiniz ve biraz daha araştırıp yazmanızı öneriyorum . Ayrıca 1 kilo kum 13 lira 😂
Bu fiyata protein tozu olması mümkün değil. Neyse ben uyarımı yaptım siz içmeye devam.

Top Bottom