Neler Yeni

BPN PROTEİN TOZU ( 342 lira )

A_TURAN_A

80+ Bronze
hocam şimdi 340tl beleş yani olmadı kenara koyarım zaten min 1 saat kardiyoda oluyor e bazen cips falan yiyorum bence alayım bozulmuyorsa
birde suya mı döküyoruz süte mi?
Kolay Kolay bozulmaz nemli ortam da durmasın , sütle de olur suyla da olur nasıl isterseniz.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
ali
SSN MARKASININ ALT ÜRÜNÜDÜR ŞEKER İZOLE OLMADIĞINDAN UYGUN FİYATA SATILIYOR VE SHAKER YANIN DA HEDİYE.

TOPLAM 6,7 MARKA NIN PROTEİN TOZUNU KULLANDIM ONLARDAN TEK FARKI LAKTOZDAN GELEN ŞEKER VAR EXTRA ŞEKER YOK.

TAT OLARAK BİRAZ TATLI GELİYOR PROTEİN ORANIDA İYİ UYGUN FİYATLI PROTEİN TOZU ARAYANLARA ÖNERİRİM.

AMA ŞEKER LAKTOZDAN GELEN ŞEKER OLDUĞU İÇİN LAKTOZA ALARJİNİZ VARSA ALMAYINIZ.

(SUPGURME12) KODUYLA 342 LİRAYA GELİYOR BU KOD BENİM KODUM DEĞİLDİR MARKANIN SUPLEMENTLERİ İNCELEYEN BİR KANAL İÇİN VERDİĞİ KODDUR BAŞKA BİR KOD BİLEN VARSA KULLANABİLİR BENİM ARAŞTIRDIĞIM KADARIYLA TEK KOD BU.

ÜRÜNÜN SERTİFİKALARI SİTESİN DE VE SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA MEVCUTTUR.

ÜRÜN LİNKİ

İNCELEME VİDEOSU

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aga tadı güzel hoş çilekli süt gibi de Kokusundan nefret ettim kusucam katarken

Sherlockholmes12

80+ Bronze
2 kilo protein tozu bu fiyata satiliyorsa sağlığa zarardan başka bir şey yapmaz hem marka hiç güvenilir gelmedi ve siz neden burda bunun reklamını yapıyorsunuz

A_TURAN_A

80+ Bronze
2 kilo protein tozu bu fiyata satiliyorsa sağlığa zarardan başka bir şey yapmaz hem marka hiç güvenilir gelmedi ve siz neden burda bunun reklamını yapıyorsunuz
sence reklam mı yapıyorum ? sıcak fırsatlara kimse uygun fiyatlı bir iey paylaşmasın o zman sizin mantığınızla

Top Bottom