Neler Yeni

Brave Kullanan Ve Topladığı BATlar'dan 0.25 Kadarını Feda Edebilecek Var Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Brave tarayıcısının oluşturucu ve yayıncı programına katıldım. Web sitemden artık bana bahşiş gönderebileceğinizi umuyorum.
Ama öncelikle bunu test etmek istiyorum. Para geliyor mu gelmiyor mu diye? Çünkü bu Brave bağışlarını forumdan birine kitap hediye etmek için kullanabilirim. Ama para gelmiyorsa ve ben de parasız olduğumdan kendim bu ay fazla harcadım, ortada kalmayayım diye önce bir deneme yapmak istiyorum.

Siteme 0.25 BAT bağışlayacak olan var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rdeM canım benim Errdeem, nasusun? Senin var mı?

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Brave tarayıcısının oluşturucu ve yayıncı programına katıldım. Web sitemden artık bana bahşiş gönderebileceğinizi umuyorum.
Ama öncelikle bunu test etmek istiyorum. Para geliyor mu gelmiyor mu diye? Çünkü bu Brave bağışlarını forumdan birine kitap hediye etmek için kullanabilirim. Ama para gelmiyorsa ve ben de parasız olduğumdan kendim bu ay fazla harcadım, ortada kalmayayım diye önce bir deneme yapmak istiyorum.

15- Karşılıksız ürün talebi, para talebi
Sıkıntı çıkaranlar olabilir dikkat et,raporlamadım toxic biri gelirse uyarı yiyebilirsin.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bu böyle direkt keş ver olayı değil diye sorun çıkmaz zannettim. Umarım öyle de olur.
Hocam pek anlamam bu işlerden indirince falan bonus veriyorsa onları atabilirim.

Juiclair0

80+ Silver
Dilenmek yasak değilmiydi :monkahmm:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk

Kullanmıyorum Bat’ları var bende nereden gönderildiğini bilmiyorum yardımcı olabilirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Doğrulanmamış oluşturucu yazıyor
Bende böyle ya. Sen de niye öyle ki? Yenile tuşuna basabilir misin? Belki düzelir.
1658219724011.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom