Brave nasıl bir tarayıcıdır?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
OperaGX'i uzun zamandır kullanıyorum, birkaç yıl oldu. Ama birkaç kişiden Brave adlı bir tarayıcı duydum ve merak edip indirdim. Daha sade, daha hoş geldi bana. Ama hiç kullanmadım, performansı ne bilmiyorum. Brave nasıldır? OperaGX'e göre daha mı hızlı, daha mı yavaş? Eksileri artılarından az mı, çok mu?

EDIT 04.03.2022: Arkadaşlar konu hortlatıldı, güncel bir soru değildir.

Son düzenleme:
Duck Duck Go çıkacak onu bekle chrome dan 4 kat hızlıymış yapımcısı öyle diyor

OGX kullanıyorum ben. Memnunum. Öneririm
Ben de kullanıyorum, biliyorum iyi olduğunu ama son zamanlarda hem birkaç geçmeyen sorun yaşamaya başladım hem de bi değişiklik olsun istiyorum. Değer mi Brave'e geçmeye?

OperaGX'i uzun zamandır kullanıyorum, birkaç yıl oldu. Ama birkaç kişiden Brave adlı bir tarayıcı duyudm ve merak edip indirdim. Daha sade, daha hoş geldi bana. Ama hiç kullanmadım, performansı ne bilmiyorum. Brave nasıldır? OperaGX'e göre daha mı hızlı, daha mı yavaş? Eksileri artılarından az mı, çok mu?
GX kullanıyorum gayet rahat

Ben de kullanıyorum, biliyorum iyi olduğunu ama son zamanlarda hem birkaç geçmeyen sorun yaşamaya başladım hem de bi değişiklik olsun istiyorum. Değer mi Brave'e geçmeye?
Ben Brave'i soruyorum, o nasıldır?
Hocam indir kullan birkaç saat beğenirsen geçersin. OperaGX mi Brave mi diye soruyorsun Opera öneren adama Ben Brave'i soruyorum diyorsun :D Brave nasıldır deseydin ya direk.

Hocam indir kullan birkaç saat beğenirsen geçersin. OperaGX mi Brave mi diye soruyorsun Opera öneren adama Ben Brave'i soruyorum diyorsun :D Brave nasıldır deseydin ya direk.
Konuda yazdığım gibi kıyaslama soruyorum. Hızı OGX'e göre ne, geçmeye değer mi vb. gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,268
Üyeler
183,407
Son üye
Mernogz
Geri