Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,203
Vaktim olsa; 14 tane izlemek istediğim dizi, 27 tane izlemek istediğim film var..
Aynen tam breaking bad'in bittiği sahneden başlaması nasıldı pekiHocam El Camino yu izledim ve baya bir hayran kaldım hele sonlarına doğru ama bir türlü anlayamadım bizim adamın çıkışını hani en son .... miydi ? bu bcs de anlatılcak sanırım kafalarda soru işaretleri :/
Evet evet tam bb nin bitişinden başlatmışlar filmi ben sadece şey meselesine çok takıldım.Aynen tam breaking bad'in bittiği sahneden başlaması nasıldı peki, sen direkt better call saul'a başla hocam demek istediğini tam anlamadım, detaya girmeyelim spoiler olmasın
![]()
Evet evet tam bb nin bitişinden başlatmışlar filmi ben sadece şey meselesine çok takıldım.Todd a 40 dk verip Heisenberg e 10 dk vermeleri biraz canımı sıktı.
1. si 2 tane dizi izlediğimi nerden biliyorsun ?Zevkler ve renkler tartışılmaz ama 2 tane dizi izleyen biri gelip buraya Breaking Bad dünyanın en iyi dizi demesin.
3.sü de dünyanın en güzel dizisi diye bir şey demedim.1. si 2 tane dizi izlediğimi nerden biliyorsun ?
2. si öznel bir cümleydi kimseyi bağlamaz benim için en güzel dizi olabilir senin için olamaz ?
Evet evet tam bb nin bitişinden başlatmışlar filmi ben sadece şey meselesine çok takıldım.Todd a 40 dk verip Heisenberg e 10 dk vermeleri biraz canımı sıktı.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Heisenberg ün karısını walter j. u görmek isterdim bunlar yok