Söylememi istersen söyleyebilirim diziyi bitirdim spoiler olur çünküOyuncu listesinde görememiştim yoksa var mı direk başlarım
Sen bi izle bakalim. Breaking Bad'de ki olayları anlatıyor Better Call Saul. Ama ondan önce Jesse Pinkman'ın ne yaptığı anlatan El Camino filmini izle.Oyuncu listesinde görememiştim yoksa var mı direk başlarım
better call saul, breaking bad'in öncesi.Saul u izlemek benim çok hoşuma gider mi bilmiyorum pek sevmediğim bir karakter
BCS başlanır sardı beniArkadaşlar bu diziyi ne kadar övsem azdır bende ki bıraktığı etki bambaşka.Imdb den 9,5 almış fakat 10/10 luk dizidir.Gerçekten beni çok etkiledi bittiğine ağlıcaktım resmen şimdi better call saul iyi midir başlasam mı ?Ben dizide ki W.w karakterine bağlanmıştım bcs de o karakter yok
Tamamdır teşekkürler.İlk hangisini önerirsin bcs mi el camino mu ?Sen bi izle bakalim. Breaking Bad'de ki olayları anlatıyor Better Call Saul. Ama ondan önce Jesse Pinkman'ın ne yaptığı anlatan El Camino filmini izle.
el camino kısa zaten tekte bitir sonra bcs izleTamamdır teşekkürler.İlk hangisini önerirsin bcs mi el camino mu ?
El Camino film. Breaking Bad'in sonundan başlıyor. Bunu izle ilk. Ondan sonra Better Call Saul izle. Better Call Saul ise 6. sezona kadar Breaking Bad'in öncesinde ne olduğunu anlatıyor. 6. sezondan itibaren Breaking Bad ile birleşiyor.Tamamdır teşekkürler.İlk hangisini önerirsin bcs mi el camino mu ?
breaking kadar aksiyon beklememelisin. jimmy mcgill karakterinin saul a dönüşümünü anlatıyo ve mike da var dizideArkadaşlar bu diziyi ne kadar övsem azdır bende ki bıraktığı etki bambaşka.Imdb den 9,5 almış fakat 10/10 luk dizidir.Gerçekten beni çok etkiledi bittiğine ağlıcaktım resmen şimdi better call saul iyi midir başlasam mı ?Ben dizide ki W.w karakterine bağlanmıştım bcs de o karakter yok