Breaking Bad bitirdim

Vaktim olsa; 14 tane izlemek istediğim dizi, 27 tane izlemek istediğim film var..

Bu diziden sonra bir boşluğa düşeceksin!

Hocam El Camino yu izledim ve baya bir hayran kaldım hele sonlarına doğru ama bir türlü anlayamadım bizim adamın çıkışını hani en son .... miydi ? bu bcs de anlatılcak sanırım kafalarda soru işaretleri :/
Aynen tam breaking bad'in bittiği sahneden başlaması nasıldı peki :), sen direkt better call saul'a başla hocam demek istediğini tam anlamadım, detaya girmeyelim spoiler olmasın :kappa:

Aynen tam breaking bad'in bittiği sahneden başlaması nasıldı peki :), sen direkt better call saul'a başla hocam demek istediğini tam anlamadım, detaya girmeyelim spoiler olmasın :kappa:
Evet evet tam bb nin bitişinden başlatmışlar filmi ben sadece şey meselesine çok takıldım.
Todd a 40 dk verip Heisenberg e 10 dk vermeleri biraz canımı sıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet evet tam bb nin bitişinden başlatmışlar filmi ben sadece şey meselesine çok takıldım.
Heisenberg ün karısını walter j. u görmek isterdim bunlar yok :(

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama 2 tane dizi izleyen biri gelip buraya Breaking Bad dünyanın en iyi dizi demesin.

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama 2 tane dizi izleyen biri gelip buraya Breaking Bad dünyanın en iyi dizi demesin.
1. si 2 tane dizi izlediğimi nerden biliyorsun ?
2. si öznel bir cümleydi kimseyi bağlamaz benim için en güzel dizi olabilir senin için olamaz ?

1. si 2 tane dizi izlediğimi nerden biliyorsun ?
2. si öznel bir cümleydi kimseyi bağlamaz benim için en güzel dizi olabilir senin için olamaz ?
3.sü de dünyanın en güzel dizisi diye bir şey demedim.

Heisenberg ün karısını walter j. u görmek isterdim bunlar yok :(
Evet Heisenberg'e daha fazla yer verilseydi keşke ama yine de flashbackler sayesinde az da olsa görebildik :confused: Onun dışında radyoda duymuştuk zaten haberini :(. Daha çok Jesse üzerinden devam ettirmişler ondan sanırım çok ayrıntıya girmemişler bir de film sonuçta belli bir süreyle kısıtlı, Skyler zaten genel itibariyle pek sevilen bir karakter değil ama kısa bir sahne olarak Skyler ve Walter Jr. da gösterilebilirdi tabi.

O da birsey mi ben arka sokaklari bitirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,097
Üyeler
183,379
Son üye
jeezxd
Geri