Neler Yeni

Öneri Breaking Bad Sonrası Yeni Dizi Önerisi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Merhaba arkadaşlar. Breaking Bad, El Camino, Better Call Saul bitirdim ve yeni bir dizi bulamıyorum. Vince Gilligan o kadar iyi bir iş çıkarmış ki bunları bitirince boşluğa düştüm resmen. Dizi tavsiyesi verebilir misiniz? Bunlar gibi akıcı olsun.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Selim
Farklı konu istersen The Boys önerebilirim. Yeterince görmüşsündür zaten dizi hakkında videolar.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı konu istersen The Boys önerebilirim. Yeterince görmüşsündür zaten dizi hakkında videolar.
Tek tük gördüm de bilmiyorum ya, böyle yeni çıkmış şeylerden ziyade Breaking Bad gibi daha eski ve klasik olan bir şeyler izlemek istiyorum, onları bitirince yenilere bakarım.

EsdeathSama

80+ Bronze
Stephen King romanlarını seviyorsan Under the Dome dizisini izleyebilirsin.

grasdiyas

80+ Silver
the haunting off hill house daha 2. sezondayım ama the 100 çok iyi

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Batuhan
geçmiş olsun bulunca haber edersin. Kimya hocamın tavsiyesi üzerine başlamıştım 2014 te ve hala bulamadım.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
geçmiş olsun bulunca haber edersin. Kimya hocamın tavsiyesi üzerine başlamıştım 2014 te ve hala bulamadım.
Agab, aklımda şu an the wire ya da the sopranos var. Breaking bad'den sonra en yüksek puan alan ve uzun diziler bunlar. Sizce hangisine başlasam?

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Batuhan
Agab, aklımda şu an the wire ya da the sopranos var. Breaking bad'den sonra en yüksek puan alan ve uzun diziler bunlar. Sizce hangisine başlasam?
Sopranosu bilmem ama wire güzel fakat bb gibi içinde hissettirmiyor. Ona başla istersen.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Sopranosu bilmem ama wire güzel fakat bb gibi içinde hissettirmiyor. Ona başla istersen.
Aynen wire olacak gibi bu gidişle. Zaten BB gibi zor bulurum herhalde. İlk yabancı dizim BB, zirveden başladık :D

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,530
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba arkadaşlar. Breaking Bad, El Camino, Better Call Saul bitirdim ve yeni bir dizi bulamıyorum. Vince Gilligan o kadar iyi bir iş çıkarmış ki bunları bitirince boşluğa düştüm resmen. Dizi tavsiyesi verebilir misiniz? Bunlar gibi akıcı olsun.
The Sopranos🎩🚬 Onu izledikten sonra The Penguin bakılabilir , ben izlemek için tamamının yayınlanmasını bekliyorum , okuduğum yorumlara göre aşırı beğenilmiş ve bolca sopranos esintileri varmış. İmdb 8.8

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
The Sopranos🎩🚬 Onu izledikten sonra The Penguin bakılabilir , ben izlemek için tamamının yayınlanmasını bekliyorum , okuduğum yorumlara göre aşırı beğenilmiş ve bolca sopranos esintileri varmış. İmdb 8.8

Hocam The Sopranos, The Wire, Avatar the Last Airbender dizilerini listeme aldım. The Penguin'i yeni duydum ona da bakayım bir ara, teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom