Neler Yeni

Bronze diye girdik PLAT çıktı!!! (Overclock)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Teşekkür ederim hayırlı olsunlarınız için :D Bende şaşırdım açıkçası silver bile çıksa sevinirdim ama plat çıktı :D

Sağol kardeşim valla elinize kolunuza sağlık tekrardan :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vatan Bilgisayar (Gaziosmanpaşa)
Bu şeyden sonra vatandan alcam alırken direk mi aldın yoksa üretim tarihine stoğa ne zaman geldine dikkat ettin mi

Bergee

80+ Silver
Bu şeyden sonra vatandan alcam alırken direk mi aldın yoksa üretim tarihine stoğa ne zaman geldine dikkat ettin mi
Hocam ben almadım açıkçası annemi yolladım annemin şansına plat çıktı :D Annelerin eli öpülesi eller valla :D

Bergee

80+ Silver

Necrowolf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Halil İbrahim ürel
Herkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti :D CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi :D Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.

Palit GTX 1660 Super (1980 Core , 8000 Memory Clock)
XPG Adata Gammix 3200MHz Ram (3666MHz , 1.42V , CL18)
Ryzen 3 3100 (4.25GHz , 1.13V , 950mV)

Bunları yaptık kendilerine teşekkür ediyorum yaklaşık 2 saat kadar uğraştık bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise işlemcinin silikonunu öğrenmekti. Step 29'a kadar geldik ve cidden bayağ uzun sürdü...
Bu kadar kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum :) Elinize kolunuza sağlık ..ü

Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun . Soğutucunuz nedir?

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
cahilliğime ver, gerçekten bilmediğim için soruyorum, şu silikon olayı ne ufak bi' anlatır mısın?

Bergee

80+ Silver
Stok soğutucu kullandık . Yakında T6 Ultra alıcak arkadaş daha oc denemeleri yapacağız .
Aynen T6 Ultra ile daha da yukarı çekmeyi düşünüyoruz :)

cahilliğime ver, gerçekten bilmediğim için soruyorum, şu silikon olayı ne ufak bi' anlatır mısın?
Ne cahilliği hocam estağfurullah bu foruma gelmeden önce bende bilmiyordum bu forumda öğrendim. İşlemcide silikon var ve bunun kalitesi.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Ne cahilliği hocam estağfurullah bu foruma gelmeden önce bende bilmiyordum bu forumda öğrendim. İşlemcide silikon var ve bunun kalitesi.
nasıl yani bu bildiğimiz silikon mu?

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
knk ne yaptınız tam olarak anlamadım overclock yaptınız ama plat bronz ne alaka anlamadım

Bergee

80+ Silver
nasıl yani bu bildiğimiz silikon mu?
Ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Ama o inşaatta kullanılan silikonlardan değil tabikide hocam :D
4,6ghz ye kadar yolu var iyi çıkmış
Aynen hocam 4.7yi bile zorlarım diye düşünüyorum.
knk ne yaptınız tam olarak anlamadım overclock yaptınız ama plat bronz ne alaka anlamadım
Silikon olayı plat bronz hocam.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Herkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti :D CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi :D Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.

Palit GTX 1660 Super (1980 Core , 8000 Memory Clock)
XPG Adata Gammix 3200MHz Ram (3666MHz , 1.42V , CL18)
Ryzen 3 3100 (4.25GHz , 1.13V , 950mV)

Bunları yaptık kendilerine teşekkür ediyorum yaklaşık 2 saat kadar uğraştık bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise işlemcinin silikonunu öğrenmekti. Step 29'a kadar geldik ve cidden bayağ uzun sürdü...
Bu kadar kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum :) Elinize kolunuza sağlık ..ü

Alıntıyı görüntüle
Nasıl test yaptın? Yaparken neler yaşandı.
Ben iki kere açtım ikisinde de bilgisayar yeniden başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,427
Üyeler
162,685
Son üye
kelelvan
Top Bottom