Hayırlı olsun o zamanHocam silikonum Bronze değilde platiniummuş ben ilk test ettiğimde Bronze çıkmıştı meğersem ben yanlış kontrol etmişim
Teşekkürler hocam
inşallah , şu güç kaynaktaki 80+yada plus ve benzeri şeylerin farkları nedir öyle bi forum varmıdırTeşekkürler hocam darısı hepinizin başına inşAllah
Sitede illa ki vardır hocam hatta vardı diye hatırlıyorum biri açmıştı sanırsam @RevDeisDou hocam a aitti galiba forumdaki hangi rehber konusuna baksam genellikle kendisini görüyorum da Muhtemelen o açmıştı bir bakın isterseniz profilinden konularına ..inşallah , şu güç kaynaktaki 80+yada plus ve benzeri şeylerin farkları nedir öyle bi forum varmıdır
uuuuuu güzel nice (yıllara) hayırlı olsun keşke benim olsaHerkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.
Palit GTX 1660 Super (1980 Core , 8000 Memory Clock , 950mV)
XPG Adata Gammix 3200MHz Ram (3666MHz , 1.42V , CL18)
Ryzen 3 3100 (4.25GHz , 1.13V)
Bunları yaptık kendilerine teşekkür ediyorum yaklaşık 2 saat kadar uğraştık bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise işlemcinin silikonunu öğrenmekti. Step 29'a kadar geldik ve cidden bayağ uzun sürdü...
Bu kadar kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum Elinize kolunuza sağlık ..ü
Alıntıyı görüntüle
Herkese selamlaaarrr, @Emir Şensoydan ve @RevDeisDou ile parçalarıma overclock yaptık. Ve hiç beklemediğim bir olay gerçekleşti CTR ile test yaptığımda bronze aldım kendi yaptığım testte. Daha sonra tekrar test yaptık ve birde ne görelim??!?!! İşlemci silikonu Platinium çıktı şaka gibi Bunlarla birlikte xmp ayarlarını yaptığım ramlerim ekranıma görüntü vermiyordu ve şimdi daha yüksek bir değerde çok daha stabil çalıştırabildik.
Palit GTX 1660 Super (1980 Core , 8000 Memory Clock , 950mV)
XPG Adata Gammix 3200MHz Ram (3666MHz , 1.42V , CL18)
Ryzen 3 3100 (4.25GHz , 1.13V)
Bunları yaptık kendilerine teşekkür ediyorum yaklaşık 2 saat kadar uğraştık bu kadar uzun sürmesinin sebebi ise işlemcinin silikonunu öğrenmekti. Step 29'a kadar geldik ve cidden bayağ uzun sürdü...
Bu kadar kendilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum Elinize kolunuza sağlık ..ü
Alıntıyı görüntüle
Ne gibi bir yanlış şekilde kontrol etmişsiniz?Hocam silikonum Bronze değilde platiniummuş ben ilk test ettiğimde Bronze çıkmıştı meğersem ben yanlış kontrol etmişim
Teşekkürler hocam
Bios üzerinden ekstra bir ayar yaptınız mı acabaRyzen master gibi hocam