brown switch vs red switch

bu klavyeyi kullanıyorum şu an tavsiye ederim soru varsa cevaplarım sadece türkçe yazabilmek için alışması çok zor tuşlar çok değişik konumlandırılmış

vergiler sigorta kutusunu işaretlediğinde sana iade ediliyor ve hem teslimat güvenliği parası hem de vergileri kuponla bedavaya getirebiliyorsun
Nasıl yani.
Anlamadım?

direct mail gereksiz diğer türlü hatta daha güvenli oluyor
ne sen diyosun ki ben ürün alıcam pahalı bir ürün 30 günde gelcek bi de verrgi ödiycem 50 tl 110 tl daha fazla kuponsuz normalden

Bu klavye yerine bunları öneririm
Sessizlik konusuna gelirsek linear olduğu için red switch daha sessiz
Fakat bu ses blue ile red arasındaki fark gibi değil çok az diyebilirim brown'un hissi daha güzel diye biliyorum hiç kullanamadım fakat.

herkese %60 klavye öneriliyor forumda. kullanışlı bile değil. hadi numpad olmasa anlarım da, yön tuşları bile yok. oyunlarda ihtiyacın oluyor.

Ayrıca Brown Switch benim deneyimime göre Red switchten daha sessiz.
Çoğu kişi Red Swtich'i sessiz sanar ama aslında sessiz değil. Brown düz Tactile-Bump olduğu için kırmızıdan daha sessizdir.

bu klavyeyi kullanıyorum şu an tavsiye ederim soru varsa cevaplarım sadece türkçe yazabilmek için alışması çok zor tuşlar çok değişik konumlandırılmış
Bu klavye evet yön tuşları olduğu için shift tuşu ve diğer tuşlar biraz yamuk konumlandırılmış onun dışında güzel klavye bluetooth hem
ama mk61 alacam ben

direct mail var umarım biliyosundur kuponla 50 TL
direct mail değil en güvenlisi böyle dostum
Ekran görüntüsü 2021-02-03 150057.png

o klavyeye bakmıştım önceden ama ben sıkışık klavye sevmiyorum o yüzden almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,550
Üyeler
190,930
Son üye
efe saisho
Geri