Beter Ali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,424
direct mail var umarım biliyosundur kuponla 50 tlYurt dışından alacağın için vergi binecektir.
Gümrük vergisi
direct mail var umarım biliyosundur kuponla 50 tlYurt dışından alacağın için vergi binecektir.
Gümrük vergisi
bu klavyeyi kullanıyorum şu an tavsiye ederim soru varsa cevaplarım sadece türkçe yazabilmek için alışması çok zor tuşlar çok değişik konumlandırılmış![]()
BlitzWolf® BW-KB1 Mekanik Klavye 63 Tuşlar bluetooth Kablolu Klavye Gateron Anahtarı RGB NKRO Tip-C Oyun Klavye
Yalnızca US$66.99, en iyi BlitzWolf BW-KB1 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, RGB arka aydınlatma, NKRO tip-C oyun klavyesi içeren 63 tuşlu bir Bluetooth ve kablolu klavyedir. Hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel, rahat bir yazma deneyimi ve mükemmel yanıt verme hızı sunuyor...tr.banggood.com
Nasıl yani.vergiler sigorta kutusunu işaretlediğinde sana iade ediliyor ve hem teslimat güvenliği parası hem de vergileri kuponla bedavaya getirebiliyorsun
ne sen diyosun ki ben ürün alıcam pahalı bir ürün 30 günde gelcek bi de verrgi ödiycem 50 tl 110 tl daha fazla kuponsuz normaldendirect mail gereksiz diğer türlü hatta daha güvenli oluyor
herkese %60 klavye öneriliyor forumda. kullanışlı bile değil. hadi numpad olmasa anlarım da, yön tuşları bile yok. oyunlarda ihtiyacın oluyor.Bu klavye yerine bunları öneririm
Sessizlik konusuna gelirsek linear olduğu için red switch daha sessiz
Fakat bu ses blue ile red arasındaki fark gibi değil çok az diyebilirim brown'un hissi daha güzel diye biliyorum hiç kullanamadım fakat.
![]()
BlitzWolf® BW-KB1 Mekanik Klavye 63 Tuşlar bluetooth Kablolu Klavye Gateron Anahtarı RGB NKRO Tip-C Oyun Klavye
Yalnızca US$66.99, en iyi BlitzWolf BW-KB1 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, RGB arka aydınlatma, NKRO tip-C oyun klavyesi içeren 63 tuşlu bir Bluetooth ve kablolu klavyedir. Hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel, rahat bir yazma deneyimi ve mükemmel yanıt verme hızı sunuyor...tr.banggood.com
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...www.banggood.com
brown. red daha hassas benim tecrübeme görerampage hydra r6 kullanıyorum ama satıcam https://tr.banggood.com/Royal-Kludg...ard-p-1352277.html?cur_warehouse=CN&ID=515630 ve bunu alıcam galiba brown mu yoksa redmi daha sessiz
Yön tuşları varherkese %60 klavye öneriliyor forumda. kullanışlı bile değil. hadi numpad olmasa anlarım da, yön tuşları bile yok. oyunlarda ihtiyacın oluyor.
Niye?direct mail gereksiz diğer türlü hatta daha güvenli oluyor
Çoğu kişi Red Swtich'i sessiz sanar ama aslında sessiz değil. Brown düz Tactile-Bump olduğu için kırmızıdan daha sessizdir.Ayrıca Brown Switch benim deneyimime göre Red switchten daha sessiz.
Bu klavye evet yön tuşları olduğu için shift tuşu ve diğer tuşlar biraz yamuk konumlandırılmış onun dışında güzel klavye bluetooth hembu klavyeyi kullanıyorum şu an tavsiye ederim soru varsa cevaplarım sadece türkçe yazabilmek için alışması çok zor tuşlar çok değişik konumlandırılmış
direct mail değil en güvenlisi böyle dostumdirect mail var umarım biliyosundur kuponla 50 TL
switchin Marka ve modeline göre de değişir tabiAyrıca Brown Switch benim deneyimime göre Red switchten daha sessiz.
o klavyeye bakmıştım önceden ama ben sıkışık klavye sevmiyorum o yüzden almadımbu klavyeyi kullanıyorum şu an tavsiye ederim soru varsa cevaplarım sadece türkçe yazabilmek için alışması çok zor tuşlar çok değişik konumlandırılmış