Beter Ali
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,424
Direct mailda nlar vardirect mail değil en güvenlisi böyle dostum
Alıntıyı görüntüle
Direct mailda nlar vardirect mail değil en güvenlisi böyle dostum
Alıntıyı görüntüle
sorun varsa sor dostum alışması çok zor forumda takılırken hızlı yazayım diye farklı klavye kullanıyorumBu klavye evet yön tuşları olduğu için shift tuşu ve diğer tuşlar biraz yamuk konumlandırılmış onun dışında güzel klavye bluetooth hem
ama mk61 alacam ben
Tamamen kişisel bir şey. Kendi klavyemdeki numpadi söküp atmak istiyorum şu an.herkese %60 klavye öneriliyor forumda. kullanışlı bile değil. hadi numpad olmasa anlarım da, yön tuşları bile yok. oyunlarda ihtiyacın oluyor.
evet 1 tanesinde varmış. diğerinde yok. f tuşları yok, delete, p-up, p-down tuşları yok. çok kullanılan ve hayatı kolaylaştıran tuşlar için klavyede 2-3 tuş kombinasyonuna basmak mantıklı değil.Yön tuşları var
saçmalık ama uluslararası kargo da güvenli hatta önerilen oDirect mailda nlar var
Blitzwolf'dan vazgeçtim zatensorun varsa sor dostum alışması çok zor forumda takılırken hızlı yazayım diye farklı klavye kullanıyorum![]()
evet de k61 o zamanBlitzwolf'dan vazgeçtim zaten
MK61 alıcam tek alışmam gereken yer enter ile virgül olması lazım
Banggood da vergiler fiyata dahil oluyor bildiğim kadarıylaVergi ödemeye hazırmısın![]()
mesela şu an bu kod bedavaya getiriyor kargosundan güvenliğine ve vergisine BGCNBWKB1Nasıl yani.
Anlamadım?
Klavyeyi mi? ÇÖKÜNNNNNmesela şu an bu kod bedavaya getiriyor kargosundan güvenliğine ve vergisine BGCNBWKB1
Bilgi için teşekkürler.mesela şu an bu kod bedavaya getiriyor kargosundan güvenliğine ve vergisine BGCNBWKB1
Ben brown kullandım.daha doğrusu deneme şansım oldu. K95 platinum rgb mx brown modeliydi. Çok beğendim ben sesini hissiyatını falan.Bu klavye yerine bunları öneririm
Sessizlik konusuna gelirsek linear olduğu için red switch daha sessiz
Fakat bu ses blue ile red arasındaki fark gibi değil çok az diyebilirim brown'un hissi daha güzel diye biliyorum hiç kullanamadım fakat.
![]()
BlitzWolf® BW-KB1 Mekanik Klavye 63 Tuşlar bluetooth Kablolu Klavye Gateron Anahtarı RGB NKRO Tip-C Oyun Klavye
Yalnızca US$66.99, en iyi BlitzWolf BW-KB1 Mekanik Klavye, Gateron anahtarları, RGB arka aydınlatma, NKRO tip-C oyun klavyesi içeren 63 tuşlu bir Bluetooth ve kablolu klavyedir. Hem oyuncular hem de daktilocular için mükemmel, rahat bir yazma deneyimi ve mükemmel yanıt verme hızı sunuyor...tr.banggood.com
![]()
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...www.banggood.com
Peki hissiyat konusunda Brown Switch nasıl hocam? Red Switchi kendim de kullanıyorum basışta hissiyat yok, ama Brown'da var diye okumuştum. Hissiyatı nasıl tuş basmalarında?Ayrıca Brown Switch benim deneyimime göre Red switchten daha sessiz.