brown switch vs red switch

Bu klavye evet yön tuşları olduğu için shift tuşu ve diğer tuşlar biraz yamuk konumlandırılmış onun dışında güzel klavye bluetooth hem
ama mk61 alacam ben
sorun varsa sor dostum alışması çok zor forumda takılırken hızlı yazayım diye farklı klavye kullanıyorum :D

herkese %60 klavye öneriliyor forumda. kullanışlı bile değil. hadi numpad olmasa anlarım da, yön tuşları bile yok. oyunlarda ihtiyacın oluyor.
Tamamen kişisel bir şey. Kendi klavyemdeki numpadi söküp atmak istiyorum şu an.

Yön tuşları var ayrıca, Insert, Home gibi tuşlar da var.

Yön tuşları var
evet 1 tanesinde varmış. diğerinde yok. f tuşları yok, delete, p-up, p-down tuşları yok. çok kullanılan ve hayatı kolaylaştıran tuşlar için klavyede 2-3 tuş kombinasyonuna basmak mantıklı değil.

Bu klavye yerine bunları öneririm
Sessizlik konusuna gelirsek linear olduğu için red switch daha sessiz
Fakat bu ses blue ile red arasındaki fark gibi değil çok az diyebilirim brown'un hissi daha güzel diye biliyorum hiç kullanamadım fakat.

Ben brown kullandım.daha doğrusu deneme şansım oldu. K95 platinum rgb mx brown modeliydi. Çok beğendim ben sesini hissiyatını falan.

Ayrıca Brown Switch benim deneyimime göre Red switchten daha sessiz.
Peki hissiyat konusunda Brown Switch nasıl hocam? Red Switchi kendim de kullanıyorum basışta hissiyat yok, ama Brown'da var diye okumuştum. Hissiyatı nasıl tuş basmalarında?

Geri