benim hisse güzel gidiyo nazar değmesin.naberrsinizzz
Kafam iyi değil kankam dolara geçtim 44 iken direkt arttı zaten bırakıcam telefon alıcamtepedeyiz kral sen niye giriyon
iphone 7 den kurtulma zamanı geldi kalan parayla duruma bakarımönümüz boğa ama sen bilirsin aga ytd
50K direnci var zaten neye dalıp girdin? Geri çekilmeler olabilir de olamayadabilir de ancak olursa paniklememeni tavsiye ederim.Bende gördüm daldım direkt 50k doların altına girdi
sakiniz hocam izliyoruz50K direnci var zaten neye dalıp girdin? Geri çekilmeler olabilir de olamayadabilir de ancak olursa paniklememeni tavsiye ederim.
al-sat harçlık kazandırır, uzun vaade zengin eder.Şu dönemde 40 olmuş 50 olmuş pek bir önemi yok bence uzun vadede işi şansa bırakmak yerine günlük alsat yaparsanız daha iyi kazanırsınız özellikle böyle oynaklık gösteren günlerde ytd.
Aga şu ETH denen herife de dermisiniz o da az yükselsin. Bir battı daha çıkmıyor yav.naberrsinizzz
Eth yatırımı yapıp bekleyeceksin ağır ilerler ama uzun vadede kazandırır.Aga şu ETH denen herife de dermisiniz o da az yükselsin. Bir battı daha çıkmıyor yav.