Neler Yeni

BTC alım satım uygulaması

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Alp KyRa
En güvenli ve hızlı şekilde düşük komisyonlu BTC alıp satmak için tavsiye ettiğiniz uygulama, site vs olarak ne var ?

Bu işe yeni başlıyorsan BTCTÜRK'den başla derim basit arayüzü var. Komisyon 1000 tl de 0.999. ama fazla kripto para yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işe yeni başlıyorsan BTCTÜRK'den başla derim basit arayüzü var. Komisyon 1000 TL de 0.999. ama fazla kripto para yok.
Ben alım satım işlemlerini, neler yapabileceğimi iyice öğrendikten sonra global borsaya geçiş yaptım

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Alp KyRa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paribu nasıl acaba bilginiz var mı ?
Bu işe yeni başlıyorsan BTCTÜRK'den başla derim basit arayüzü var. Komisyon 1000 TL de 0.999. ama fazla kripto para yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben alım satım işlemlerini, neler yapabileceğimi iyice öğrendikten sonra global borsaya geçiş yaptım
evet ilk defa ufak bir miktar denemek istiyorum. Şu an aşırı yüksek biraz düşünce 200-300 tl kadar alacağım. Zarar dahi etsem çok üzülmeyeceğim bir miktar. BTC alırım diğer kripto paralar hakkında pek bilgim yok. Gerçi BTC hakkında da fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez.

uydu3

80+ Silver

evet ilk defa ufak bir miktar denemek istiyorum. Şu an aşırı yüksek biraz düşünce 200-300 TL kadar alacağım. Zarar dahi etsem çok üzülmeyeceğim bir miktar. BTC alırım diğer kripto paralar hakkında pek bilgim yok. Gerçi BTC hakkında da fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez.
Paribu hiç önermem

• Beğen

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Binance

• Beğen

evet ilk defa ufak bir miktar denemek istiyorum. Şu an aşırı yüksek biraz düşünce 200-300 TL kadar alacağım. Zarar dahi etsem çok üzülmeyeceğim bir miktar. BTC alırım diğer kripto paralar hakkında pek bilgim yok. Gerçi BTC hakkında da fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez.
illa BTC alman gerekmez BTC değeri 480.000 civarın da yani yüksek miktarda yatırırsan kazanç sağlarsın. O yüzden altcoinlere bakabilirsin, ADA, XLM, TRX(şuan yüksek) düşük değerde ki coinlerden al

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

en son çoook sorunlar yaşandı
paralarını çekmek isteyenler çekemedi zamanında zarar yapanlar oldu bu yüzden fanan finan
btctürk dene derim

• Beğen

Abbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Alp KyRa
Binance ile Btctürk arasında çok kararsız kaldım.

Top Bottom