Ben alım satım işlemlerini, neler yapabileceğimi iyice öğrendikten sonra global borsaya geçiş yaptımBu işe yeni başlıyorsan BTCTÜRK'den başla derim basit arayüzü var. Komisyon 1000 TL de 0.999. ama fazla kripto para yok.
Paribu nasıl acaba bilginiz var mı ?Binance.
evet ilk defa ufak bir miktar denemek istiyorum. Şu an aşırı yüksek biraz düşünce 200-300 tl kadar alacağım. Zarar dahi etsem çok üzülmeyeceğim bir miktar. BTC alırım diğer kripto paralar hakkında pek bilgim yok. Gerçi BTC hakkında da fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez.Bu işe yeni başlıyorsan BTCTÜRK'den başla derim basit arayüzü var. Komisyon 1000 TL de 0.999. ama fazla kripto para yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben alım satım işlemlerini, neler yapabileceğimi iyice öğrendikten sonra global borsaya geçiş yaptım
Paribu hiç önermemParibu nasıl acaba bilginiz var mı ?
evet ilk defa ufak bir miktar denemek istiyorum. Şu an aşırı yüksek biraz düşünce 200-300 TL kadar alacağım. Zarar dahi etsem çok üzülmeyeceğim bir miktar. BTC alırım diğer kripto paralar hakkında pek bilgim yok. Gerçi BTC hakkında da fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez.
En kötüsü. Borsalar geç güncelleniyor.Paribu nasıl acaba bilginiz var mı ?
illa BTC alman gerekmez BTC değeri 480.000 civarın da yani yüksek miktarda yatırırsan kazanç sağlarsın. O yüzden altcoinlere bakabilirsin, ADA, XLM, TRX(şuan yüksek) düşük değerde ki coinlerden alParibu nasıl acaba bilginiz var mı ?
evet ilk defa ufak bir miktar denemek istiyorum. Şu an aşırı yüksek biraz düşünce 200-300 TL kadar alacağım. Zarar dahi etsem çok üzülmeyeceğim bir miktar. BTC alırım diğer kripto paralar hakkında pek bilgim yok. Gerçi BTC hakkında da fazla bilgi sahibi olduğum söylenemez.
Türklere güvenme hep Binance kullan ama bu işi bilmen lazım haberin olsunEn güvenli ve hızlı şekilde düşük komisyonlu BTC alıp satmak için tavsiye ettiğiniz uygulama, site vs olarak ne var ?
en son çoook sorunlar yaşandıParibu nasıl acaba bilginiz var mı ?
Bunu yazarken kafam neredeydi bilmiyorum, dişim ağrıyordu karıştırmışım. Binance kullan dostum, BTCtürk ve Paribu iyi borsalar değil. Binance kullan.Paribu kötü, btcTürk kullan.