🚨 BTC TÜRK HACKLENDİ! PARA ÇALINDI! 🔥

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,379
BTC Türk biraz önce siber saldırıya uğradı ve hacklenerek para çalındı. Kamuoyuna açıklama yaptı ve tam 55 milyon dolarlık miktarın çalındığı söyleniyor.
Tüm medya ve haber kanallarında açıklaması mevcut.

Screenshot_20240622_154536_WhatsApp.jpg

BTC Türk biraz önce siber saldırıya uğradı ve hacklenerek para çalındı. Kamuoyuna açıklama yaptı ve tam 55 milyon dolarlık miktarın çalındığı söyleniyor.

Alıntıyı görüntüle
aga böyle bir zararı böyle çat diye açıklamaları çok korkutucu değil mi? yatırım yapmak için mecbur bu borsaların birini kullanmak zorundasın yatırım yapıyorsun falan bir gün böyle bir haber senin cüzdan aslında yok. devlet güvencesi falan nasıl işliyor acaba sistem. umarım mağduriyet olmaz, geçmiş olsun

Dün binance TR ye baya sövmüştüm.
Bu sabah btcturk hacklendi haberi gelince ilk binance sandım "LAN" dedim çünkü böyle çok olay yaşadım.
Sonradan jeton düştü :LOL:

Az önce binance de işlem yaptım bu haberi gördüm 😂 lan dedim keşke almasaydım neyse sıkıntı olmaz ins.

türk borsalarına güvenilmez ya global borsalardan şaşmamak lazım

Alıntıyı görüntüle
Hocam gene kötü haberle mekana giriş yaptın bikere hayırlı haber koy şuraya la

Alıntıyı görüntüle
ulan arkadaş yavuz sultan selim kaç kilometre kare alan feth etti çölleri yardı geçti şimdiki yavuz sultan selime bak adamın ağzından hayırlı bir şey çıkmıyor o zaman olsa herhalde çölü bırak anadoluyu elimizde tutsak şükür ederdik.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba hangi milyonerin hesabi
A** K** SA****** SAR** gibi geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,112
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri